від 50 $

ТОВ "ОБЕРТОН"

Львів

Фотографії

Детальніше про ТОВ "ОБЕРТОН"

Ми гарантуємо професійне виконання наступних послуг:
- Озвучення урочистих подій.
- Музичний супровід концертів різного об’єму, корпоративних та випускних вечорів, днів народжень та ювілеїв.
- Оренда музичної апаратури.
- Озвучення виставок, ярмарків, конференцій, презентацій, зібрань та з’їздів, церемоній нагороджень, змагань.
- Музична підтримка у проведенні BTL та PR-акцій, Event Show, рекламних проектів (розіграшів, лотерей).
- Організація презентацій з використанням мультимедійного проектора, (трансляція відеороликів, кінофільмів, відео-уроків, майстер-класів).

ТОВ – інноваційна фірма «Обертон» заснована у вересні 1994 року. Основним напрямком діяльності Товариства є технічне, звукове та мультимедійне забезпечення конференцій, виставок, фестивалів, семінарів, концертів та будь-яких інших заходів в залах та на відкритому майданчику, послуги звуко- та відеозапису.

За 18 років своєї діяльності «Обертон» здійснював технічний супровід більш ніж 300 урочистих подій, 100 виставкових заходів, 200 конференцій та семінарів, близько 100 концертів. У своїй роботі ми користуємось сучасною та якісною апаратурою, яку обслуговують професійні звукооператори та інженери.
Ми гарантуємо професійне виконання наступних послуг: - Озвучення урочистих подій. - Музичний супровід концертів різного об’єму, корпоративних та випускних вечорів, днів народжень та ювілеїв. - Оренда музичної апаратури. - Озвучення виставок, ярмарків, конференцій, презентацій, зібрань та з’їздів, церемоній нагороджень, змагань. - Музична підтримка у проведенні BTL та PR-акцій, Event Show, рекламних проектів (розіграшів, лотерей). - Організація презентацій з використанням мультимедійного проектора, (трансляція відеороликів, кінофільмів, відео-уроків, майстер-класів). ТОВ – інноваційна фірма «Обертон» заснована у вересні 1994 року. Основним напрямком діяльності Товариства є технічне, звукове та мультимедійне забезпечення конференцій, виставок, фестивалів, семінарів, концертів та будь-яких інших заходів в залах та на відкритому майданчику, послуги звуко- та відеозапису. За 18 років своєї діяльності «Обертон» здійснював технічний супровід більш ніж 300 урочистих подій, 100 виставкових заходів, 200 конференцій та семінарів, близько 100 концертів. У своїй роботі ми користуємось сучасною та якісною апаратурою, яку обслуговують професійні звукооператори та інженери.
Послуги
Зв'язок з нами:

ТОВ "ОБЕРТОН" FAQ

50$

Нагороди "ТОВ "ОБЕРТОН""

З нами 5 років