По домовленості

Тетяна Бобришева

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Тетяна Бобришева

 
Весільний фотограф-це важливий вибір для молодят!Кожна пара хвилюється перед цим незабутнім днем, хоче знайти того, кому можна спокійно довірити важливі кадри, які залишаться в родинному архіві як маленька радість, що нагадує про цей день на довгі роки.
Я, як фотограф на весілля клієнтів приходжу так само радісно, як на власне свято, проживаючи з молодятами та гостями цей день, і застосовуючи всі свої навики, щоб зберегти для історії цю подію у всій його красі і романтиці. Буду рада з вами попрацювати!
  Весільний фотограф-це важливий вибір для молодят!Кожна пара хвилюється перед цим незабутнім днем, хоче знайти того, кому можна спокійно довірити важливі кадри, які залишаться в родинному архіві як маленька радість, що нагадує про цей день на довгі роки. Я, як фотограф на весілля клієнтів приходжу так само радісно, як на власне свято, проживаючи з молодятами та гостями цей день, і застосовуючи всі свої навики, щоб зберегти для історії цю подію у всій його красі і романтиці. Буду рада з вами попрацювати!
Ціна
Зв'язок з нами:

Тетяна Бобришева FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Тетяна Бобришева"

З нами 5 років