від 250 $

tetianakuzmenko.com.ua

Івано-Франківськ

Детальніше про tetianakuzmenko.com.ua

 
Радо запрошуємо Вас познайомитися з продукцією відомого українського бренду
 «T e t і a n a  K u z m e n k o».
 
         Наше підприємство знаходиться на заході України в самому центрі м. Івано-Франківська. На ринку ми зовсім нещодавно, всього 4 роки. Але нам дуже приємно, що наші весільні та вечірні сукні уже знають в багатьох регіонах України і не тільки.  
Головне для нас – це висока якість нашої продукції.  
Саме тому у нас працюють кваліфіковані майстри, які досконало знають свою роботу. Це дає можливість втілювати в життя найрізноманітніші ідеї.  
 Для наших суконь ми підбираємо екологічно чисті тканини: італійський та французький атлас, натуральний і штучний шовк, органза, мереживо різних країн світу. 
Легкі, ніжні та елегантні - вони придають виробам екстравагантності. Але, як у кожного кухаря є своя коронна страва, так і родзинкою нашого бренду є оздоблення виробів камінням Swarowski. Вони допомагають створити унікальний шедевр, в якому наречена не тільки виглядає по-королівськи,  але й почуває себе зручно.

Наші весільні і вечірні сукні ми стараємось робити якісно і за вказаним терміном. Ми б дуже хотіли співпрацювати зі всіма,  хто цінить економічну стабільність та чесні партнерські стосунки. 

 



 
 
  Радо запрошуємо Вас познайомитися з продукцією відомого українського бренду  «T e t і a n a  K u z m e n k o».            Наше підприємство знаходиться на заході України в самому центрі м. Івано-Франківська. На ринку ми зовсім нещодавно, всього 4 роки. Але нам дуже приємно, що наші весільні та вечірні сукні уже знають в багатьох регіонах України і не тільки.   Головне для нас – це висока якість нашої продукції.   Саме тому у нас працюють кваліфіковані майстри, які досконало знають свою роботу. Це дає можливість втілювати в життя найрізноманітніші ідеї.    Для наших суконь ми підбираємо екологічно чисті тканини: італійський та французький атлас, натуральний і штучний шовк, органза, мереживо різних країн світу.  Легкі, ніжні та елегантні - вони придають виробам екстравагантності. Але, як у кожного кухаря є своя коронна страва, так і родзинкою нашого бренду є оздоблення виробів камінням Swarowski. Вони допомагають створити унікальний шедевр, в якому наречена не тільки виглядає по-королівськи,  але й почуває себе зручно. Наші весільні і вечірні сукні ми стараємось робити якісно і за вказаним терміном. Ми б дуже хотіли співпрацювати зі всіма,  хто цінить економічну стабільність та чесні партнерські стосунки.       
Зв'язок з нами:

Нагороди "tetianakuzmenko.com.ua"

З нами 5 років