По домовленості

Святкова агенція «САКУРА»

Івано-Франківськ

Детальніше про Святкова агенція «САКУРА»

Весілля – це справжнє свято любові і щастя. В цей день поєднуються закохані серця, і неодмінно все має бути ідеально. Пишне і радісне весільне святкування – прикмета довгого і щасливого сімейного життя.
Але як все передбачити і організувати на високому рівні весілля в Івано-Франківську? В цьому Вам допоможемо ми – святкова агенція «САКУРА» . Це колектив молодих, творчих людей, професіоналів у своїй сфері , які займаються дійсно улюбленою справою. Клієнтами нашої студії є сучасні молоді пари, які бажають бачити день свого весілля, організованим і продуманим до найдрібніших деталей.
Ми пропонуємо:

Декорування весільного залу тканинами;
Флористичні оформлення урочистих подій живими та штучними квітами
Сезонне оформлення інтер'єрів в Івано-Франківську;
Ресторанний текстиль.

Нашому досвіду вже 7 років.
Весілля – це справжнє свято любові і щастя. В цей день поєднуються закохані серця, і неодмінно все має бути ідеально. Пишне і радісне весільне святкування – прикмета довгого і щасливого сімейного життя. Але як все передбачити і організувати на високому рівні весілля в Івано-Франківську? В цьому Вам допоможемо ми – святкова агенція «САКУРА» . Це колектив молодих, творчих людей, професіоналів у своїй сфері , які займаються дійсно улюбленою справою. Клієнтами нашої студії є сучасні молоді пари, які бажають бачити день свого весілля, організованим і продуманим до найдрібніших деталей. Ми пропонуємо: Декорування весільного залу тканинами; Флористичні оформлення урочистих подій живими та штучними квітами Сезонне оформлення інтер'єрів в Івано-Франківську; Ресторанний текстиль. Нашому досвіду вже 7 років.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Святкова агенція «САКУРА»"

З нами 5 років