від 1500 $

Sub Rosa cover-band

Львів м.Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Sub Rosa cover-band

Шукаєте музичний гурт для визначної події, вечірки, весілля ? Ми вміємо запалити свято! Драйв, позитив, потужне та сучасне звукове обладнання, різноманіття музичних жанрів, 100% живе виконання улюблених пісень - все це з кавер бендом Sub Rosa!

Ось уже як 4 роки ми розважаємо молодят, тому знаємо нюанси музичного супроводу для такого важливого для закоханих свята. Телефонуйте, та дізнавайтесь деталі за номером: 067 67 437 36 ( Уляна ).
 
Ми забезпечуємо свій виступ звуковим обладнанням та світлом, а також виїжджаємо у будь-яку точку України.
Окрім весіль ми виступаємо на корпоративах, вечірках, днях народженнях та інш.
Наш сайт subrosaband.com.ua
facebook https://www.facebook.com/subrosalviv/
Шукаєте музичний гурт для визначної події, вечірки, весілля ? Ми вміємо запалити свято! Драйв, позитив, потужне та сучасне звукове обладнання, різноманіття музичних жанрів, 100% живе виконання улюблених пісень - все це з кавер бендом Sub Rosa! Ось уже як 4 роки ми розважаємо молодят, тому знаємо нюанси музичного супроводу для такого важливого для закоханих свята. Телефонуйте, та дізнавайтесь деталі за номером: 067 67 437 36 ( Уляна ).   Ми забезпечуємо свій виступ звуковим обладнанням та світлом, а також виїжджаємо у будь-яку точку України. Окрім весіль ми виступаємо на корпоративах, вечірках, днях народженнях та інш. Наш сайт subrosaband.com.ua facebook https://www.facebook.com/subrosalviv/
Ціна
Зв'язок з нами:

Sub Rosa cover-band FAQ

1500$

Нагороди "Sub Rosa cover-band"

З нами 5 років