від 300 $

Студия дизайна и флористики "L'amore"

Київ Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Студия дизайна и флористики "L'amore"

Надаємо послуги з оформлення весіль, днів народжень, вечірок, тематичних фотосесій та інших заходів.
Допоможемо прикрасити в яскраві фарби найважливіші моменти вашого життя. Ми врахуємо всі ваші побажання і втілимо в реальність ваші мрії.
 
Наша сторінка Вконтакте - http://vk.com/designlamore
 
Наші послуги:
 - Оформлення весіль
Декор залу, столу молодят і гостей, подаруночки для гостей. Оформлення розсадження для гостей, створення кенді-бару. Декор келихів і шампанського.
 - Оформлення виїзної церемонії
Декор арки, флористика та оформлення проходу до арки, покажчики, декор стільців або лавок для гостей.
 - Love-story та тематичні фотосесії
Декорування місця зйомки, підбір індивідуальних аксесуарів за бажанням клієнта, флористичне оформлення.
 - Вечірки, заходи, свята
Оформлення місця проведення, флористика, кенді-бар, різні аксесуари в залежності від ваших побажань.
- Квіткова лавка
Оформлення весільних букетів і бутоньерок.Созданіе індивідуальних квіткових композицій на всі випадки життя.
 - Спеціальна пропозиція! Виїзна церемонія в незвичайному місці.
Ми надамо вам каталог з унікальними і незвичайними місцями в яких можна провести весільну церемонію. Нудне торжество в РАГСі - це вже минуле століття. Ми допоможемо вам підібрати і декорувати найкрасивіше і незабутнє місце для вашої церемонії.
 - Поліграфія
Всі види поліграфії для вашого свята (Запрошення, листівки, таблички, постери, банера)
 - Додаткові послуги
Постановка весільного танцю та весільного флешмобу. Підбір фотографа, відеооператора, діджея і ведучого вашого свята.
Надаємо послуги з оформлення весіль, днів народжень, вечірок, тематичних фотосесій та інших заходів. Допоможемо прикрасити в яскраві фарби найважливіші моменти вашого життя. Ми врахуємо всі ваші побажання і втілимо в реальність ваші мрії.   Наша сторінка Вконтакте - http://vk.com/designlamore   Наші послуги:  - Оформлення весіль Декор залу, столу молодят і гостей, подаруночки для гостей. Оформлення розсадження для гостей, створення кенді-бару. Декор келихів і шампанського.  - Оформлення виїзної церемонії Декор арки, флористика та оформлення проходу до арки, покажчики, декор стільців або лавок для гостей.  - Love-story та тематичні фотосесії Декорування місця зйомки, підбір індивідуальних аксесуарів за бажанням клієнта, флористичне оформлення.  - Вечірки, заходи, свята Оформлення місця проведення, флористика, кенді-бар, різні аксесуари в залежності від ваших побажань. - Квіткова лавка Оформлення весільних букетів і бутоньерок.Созданіе індивідуальних квіткових композицій на всі випадки життя.  - Спеціальна пропозиція! Виїзна церемонія в незвичайному місці. Ми надамо вам каталог з унікальними і незвичайними місцями в яких можна провести весільну церемонію. Нудне торжество в РАГСі - це вже минуле століття. Ми допоможемо вам підібрати і декорувати найкрасивіше і незабутнє місце для вашої церемонії.  - Поліграфія Всі види поліграфії для вашого свята (Запрошення, листівки, таблички, постери, банера)  - Додаткові послуги Постановка весільного танцю та весільного флешмобу. Підбір фотографа, відеооператора, діджея і ведучого вашого свята.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Студия дизайна и флористики "L'amore""

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті