По домовленості

студия Art for Show

Крим

Фотографії

Відео

Детальніше про студия Art for Show

Студія Art for Show - це союз креативних художників.
 Наші шоу програми:
 Раді представити абсолютно нове шоу - Light painting show (малюнки світлом) - Художник малює світлом! Світло в руках художника перетворюється на прекрасні картини, що змінюють одна одну. Малювання світлом це неймовірна, просто чарівна вистава!
 Пісочна анімація - витончене мистецтво, за допомогою якого будь яка історія оживає у руках художника. Дуже романтично та зворушливо.
 Танцюючий художник - художник у танці малює портрет. Яскраве та феєричне шоу, що задовольнить найвибагливішого глядача.
 Світове граффіті - унікальний інтерактив для гостей + фото у подарунок кожному бажаючому!
 Святковий настрій - це студія Art for Show!
Студія Art for Show - це союз креативних художників.  Наші шоу програми:  Раді представити абсолютно нове шоу - Light painting show (малюнки світлом) - Художник малює світлом! Світло в руках художника перетворюється на прекрасні картини, що змінюють одна одну. Малювання світлом це неймовірна, просто чарівна вистава!  Пісочна анімація - витончене мистецтво, за допомогою якого будь яка історія оживає у руках художника. Дуже романтично та зворушливо.  Танцюючий художник - художник у танці малює портрет. Яскраве та феєричне шоу, що задовольнить найвибагливішого глядача.  Світове граффіті - унікальний інтерактив для гостей + фото у подарунок кожному бажаючому!  Святковий настрій - це студія Art for Show!
Послуги
Зв'язок з нами:

студия Art for Show FAQ

по домовленості

Нагороди "студия Art for Show"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті