По домовленості

Студія "Діамант фільм".

Львів

Детальніше про Студія "Діамант фільм".

Студія “Діамант фільм” бажає Вам доброго дня та гарного настрою і пропонує слідуючу послугу: студія конвертує, зробить режисуру та виготовить відеофільм, короткометражний кліп чи рекламний буклет за допомогою найсучасніших програм (не Movie Maker!) із “сирого” фото та відеоматеріалу, відзнятого безпосередньо замовником. ОРИГІНАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК ДО ЮВІЛЕЮ ВАШІЙ КОХАНІЙ, НАРЕЧЕНІЙ, РОДИЧАМ ТА ДРУЗЯМ! Вся Україна! Ви просто зв’язуєтеся з нами, відсилаєте на вказану адресу “Укрпоштою” чи “Новою поштою” матеріал на будь-якому носії та свої побажання-вимоги – і ми створимо для Вас кліп чи фільм. Недорого. Повернення носія з матеріалом власнику – обов’язкове! Конфіденційність та дотримання вимог чинного законодавства про інтелектуальну власність – гарантуємо! Подробиці, зразок кліпу - на сайті студії.
Студія “ДІАМАНТ ФІЛЬМ” пропонує послуги фото та відеозйомки незабутніх моментів Вашого життя: весілля, хрестини, ювілеї та інші урочистості. Львів та область.
Всі деталі майбутнього фото та відеофільмування будуть обговорені за вказаними телефонами, електронною скринькою, скайпом чи при попередній зустрічі. Безкоштовно відішлемо на вказану Вами адресу чи при можливості особисто доставимо Вам рекламний диск із записами наших фото та відео робіт навіть у тому випадку, якщо Вас не зацікавить робота цієї студії.
Студія “Діамант фільм” бажає Вам доброго дня та гарного настрою і пропонує слідуючу послугу: студія конвертує, зробить режисуру та виготовить відеофільм, короткометражний кліп чи рекламний буклет за допомогою найсучасніших програм (не Movie Maker!) із “сирого” фото та відеоматеріалу, відзнятого безпосередньо замовником. ОРИГІНАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК ДО ЮВІЛЕЮ ВАШІЙ КОХАНІЙ, НАРЕЧЕНІЙ, РОДИЧАМ ТА ДРУЗЯМ! Вся Україна! Ви просто зв’язуєтеся з нами, відсилаєте на вказану адресу “Укрпоштою” чи “Новою поштою” матеріал на будь-якому носії та свої побажання-вимоги – і ми створимо для Вас кліп чи фільм. Недорого. Повернення носія з матеріалом власнику – обов’язкове! Конфіденційність та дотримання вимог чинного законодавства про інтелектуальну власність – гарантуємо! Подробиці, зразок кліпу - на сайті студії. Студія “ДІАМАНТ ФІЛЬМ” пропонує послуги фото та відеозйомки незабутніх моментів Вашого життя: весілля, хрестини, ювілеї та інші урочистості. Львів та область. Всі деталі майбутнього фото та відеофільмування будуть обговорені за вказаними телефонами, електронною скринькою, скайпом чи при попередній зустрічі. Безкоштовно відішлемо на вказану Вами адресу чи при можливості особисто доставимо Вам рекламний диск із записами наших фото та відео робіт навіть у тому випадку, якщо Вас не зацікавить робота цієї студії.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Студія "Діамант фільм". FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Студія "Діамант фільм"."

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті