По домовленості

Весільна агенція "Меланж"

Львів

Фотографії

Детальніше про Весільна агенція "Меланж"

Виїзна реєстрація шлюбу - це красиво і не стандартно. Менше повсякденності, більше романтики і магії, менше шаблонів - більше індивідуальності, менше офіціозу - більше розкутості і свободи, більше уваги тільки Вам двом. Також це прекрасна нагода для фотографа зробити оригінальні пам’ятні фото, що стануть окрасою Вашого весільного альбому.
Ми пропонуємо своїм клієнтам повний комплекс товарів та послуг, що зроблять святковий день урочистим та незабутнім:

- аксесуари для виїздної весільної церемонії (вінчальна арка, столик для церемонії, декоративні стійки, килимова доріжка);
 
- оформлення залів (декор квітами, текстилем та тканинами, чохли на крісла, скатертини, драпіровки, підсвічники тощо);

- весільні аксесуари ручної роботи (бокали, вінчальні свічки, подушечки для обручок, кошички, весільне шампанське тощо);

- флористика (букети, бутоньєрки, композиції для весільного кортежу);- запрошення, листівки та альбоми для побажань ручної роботи;- всі види декору.
Виїзна реєстрація шлюбу - це красиво і не стандартно. Менше повсякденності, більше романтики і магії, менше шаблонів - більше індивідуальності, менше офіціозу - більше розкутості і свободи, більше уваги тільки Вам двом. Також це прекрасна нагода для фотографа зробити оригінальні пам’ятні фото, що стануть окрасою Вашого весільного альбому. Ми пропонуємо своїм клієнтам повний комплекс товарів та послуг, що зроблять святковий день урочистим та незабутнім: - аксесуари для виїздної весільної церемонії (вінчальна арка, столик для церемонії, декоративні стійки, килимова доріжка);   - оформлення залів (декор квітами, текстилем та тканинами, чохли на крісла, скатертини, драпіровки, підсвічники тощо); - весільні аксесуари ручної роботи (бокали, вінчальні свічки, подушечки для обручок, кошички, весільне шампанське тощо); - флористика (букети, бутоньєрки, композиції для весільного кортежу);- запрошення, листівки та альбоми для побажань ручної роботи;- всі види декору.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільна агенція "Меланж""

З нами 5 років

Виїздна церемонія на ваше весілля у вашому місті