від 100 $

Студія декору Лани Карпович

Львів

Детальніше про Студія декору Лани Карпович

Кожна подія повинна бути яскравою та незабутньою, а зробити її такою допоможе професійне оформлення  декоратором . Лана Карпович відноситься до тих фахівців , які здатні надати красу і вишуканість будь-якій події вашого життя.
Вона працює декоратором у сфері  заходів з 2008 року і встигла завоювати повагу колег і любов клієнтів в Львові,Тернополі та інших містах України .  На рахунку студії понад 500 проектів, здійснених за 8років роботи.
Лана Карпович стала організатором першої західноукраїнської весільної виставки  «Lviv Wedding Show»e 2013 та 2014 роках. А також вперше в історії  Європи запросила для проведення семінару всесвітньо відомого декоратора Престона Бейлі, послухати якого приїхали декоратори та флористи з багатьох країн.
Робота студії відзначається неповторністю кожного нового проекту. Нестандартними рішеннями та нетрадиційними елементами декору.Якщо ви бажаєте відрізнятись і отримати ексклюзивний декор для вашого свята – тоді вам до нас !
Кожна подія повинна бути яскравою та незабутньою, а зробити її такою допоможе професійне оформлення  декоратором . Лана Карпович відноситься до тих фахівців , які здатні надати красу і вишуканість будь-якій події вашого життя. Вона працює декоратором у сфері  заходів з 2008 року і встигла завоювати повагу колег і любов клієнтів в Львові,Тернополі та інших містах України .  На рахунку студії понад 500 проектів, здійснених за 8років роботи. Лана Карпович стала організатором першої західноукраїнської весільної виставки  «Lviv Wedding Show»e 2013 та 2014 роках. А також вперше в історії  Європи запросила для проведення семінару всесвітньо відомого декоратора Престона Бейлі, послухати якого приїхали декоратори та флористи з багатьох країн. Робота студії відзначається неповторністю кожного нового проекту. Нестандартними рішеннями та нетрадиційними елементами декору.Якщо ви бажаєте відрізнятись і отримати ексклюзивний декор для вашого свята – тоді вам до нас !
Зв'язок з нами:

Нагороди "Студія декору Лани Карпович"

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті