від 15 $

Старий Рояль

Львів

Детальніше про Старий Рояль

Гостинний ресторан з 25-річним досвідом “Старий Рояль”, що розташований у самому серці міста Лева, запрошує Вас відвідати страви смачної української та європейської кухень!
Поєднання в інтер’єрі темного дерева та м’якого теплого світла, а також класичних атрибутів – свічників, вишуканого посуду, багатих квіткових композицій – навіює найкращі відчуття, які виникають, коли Вас приймають як шанованого гостя.
 Якщо Ви бажаєте провести час у приємному товаристві, не турбуючись про сторонні погляди – до Ваших послуг світлий затишний VIP-зал на 10 осіб. Банкет у ресторані на 70 осіб пройде на найвищому рівні та з найкращими емоціями і враженнями.
Гостинний ресторан з 25-річним досвідом “Старий Рояль”, що розташований у самому серці міста Лева, запрошує Вас відвідати страви смачної української та європейської кухень! Поєднання в інтер’єрі темного дерева та м’якого теплого світла, а також класичних атрибутів – свічників, вишуканого посуду, багатих квіткових композицій – навіює найкращі відчуття, які виникають, коли Вас приймають як шанованого гостя.  Якщо Ви бажаєте провести час у приємному товаристві, не турбуючись про сторонні погляди – до Ваших послуг світлий затишний VIP-зал на 10 осіб. Банкет у ресторані на 70 осіб пройде на найвищому рівні та з найкращими емоціями і враженнями.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Старий Рояль"

З нами 5 років