По домовленості

«Sky Service» кейтерінгова компанія

Київ

Фотографії

Детальніше про «Sky Service» кейтерінгова компанія


«Sky Service» кейтерінгова компанія, головна мета якої грунтується на прагненні не просто задовольнити, а завжди перевершити очікування всіх партнерів і компаній!
 
Стиль роботи компанії формується відповідно до запитів ринку та високими вимогами замовників, кожен з яких є індивідуальним для компанії.
Компанія має величезний досвід і ресурсами для проведення банкетних заходів будь-якого формату, статусного рівня та чисельності. На будь-яких майданчиках в межах міста і поза нею, у форматі «вечерю / обід» з розсадженням на 3000 персон або фуршет без розсадки на 5000 і більше тисяч персон (гостей). Все це завдяки великій технічній базі і чітко налагодженим виробництвом компанії.
Фахівці з величезним досвідом роботи в різних великих кейтерингових і ресторанних компаніях Україні, допоможуть підібрати Вам - вид обслуговування і визначитися при виборі меню. У компанії Ви можете замовити найвишуканіші і відомі банкетні блюда, а так же фуршетні закуски європейської, пан-азітской, і вітчизняної кухні. Банкет-менеджери запропонують цікаві нові смакові поєднання і незвичайну, завжди різну подачу страв. Для Вас компанія «Sky Service» готова запропонувати на вибір більш 700 видів страв і безліч варіантів різноманітних меню, створених Шеф-кухарем Ігалем Коврига.
 
«Sky Service» кейтерінгова компанія, головна мета якої грунтується на прагненні не просто задовольнити, а завжди перевершити очікування всіх партнерів і компаній!   Стиль роботи компанії формується відповідно до запитів ринку та високими вимогами замовників, кожен з яких є індивідуальним для компанії. Компанія має величезний досвід і ресурсами для проведення банкетних заходів будь-якого формату, статусного рівня та чисельності. На будь-яких майданчиках в межах міста і поза нею, у форматі «вечерю / обід» з розсадженням на 3000 персон або фуршет без розсадки на 5000 і більше тисяч персон (гостей). Все це завдяки великій технічній базі і чітко налагодженим виробництвом компанії. Фахівці з величезним досвідом роботи в різних великих кейтерингових і ресторанних компаніях Україні, допоможуть підібрати Вам - вид обслуговування і визначитися при виборі меню. У компанії Ви можете замовити найвишуканіші і відомі банкетні блюда, а так же фуршетні закуски європейської, пан-азітской, і вітчизняної кухні. Банкет-менеджери запропонують цікаві нові смакові поєднання і незвичайну, завжди різну подачу страв. Для Вас компанія «Sky Service» готова запропонувати на вибір більш 700 видів страв і безліч варіантів різноманітних меню, створених Шеф-кухарем Ігалем Коврига.  
Зв'язок з нами:

Нагороди "«Sky Service» кейтерінгова компанія"

З нами 5 років