По домовленості

Сергій Соколов (MC Sokolovsky)

Львів

Детальніше про Сергій Соколов (MC Sokolovsky)

Сергій Соколов - професійний креативний ведучий Вашого яскравого та незабутнього свята.

Cучасно, весело, оригінально. Без вульгарних жартів та примітивних конкурсів. Без хамства, "панібратства". Без неприємних сюрпризів, на кшталт: "тамада запізнився, забув мікрофон, напився, заснув в салаті".
 
Я пропоную якісну організацію та цікаве, культурне, веселе проведення Вашої святкової події: весілля, корпоративної вечірки, ювілея, презентації, концерта.

- Безкоштовні індивідуальні зустрічі та консультації.
- Написання оригінального сценарію, в якому буде все так як хочете саме Ви.
- Комплект професійної звукової та мультимедійної апаратури, плюс послуги звукорежисера, який створить Вам позитивний настрій драйвовим музичним супроводом.
- Допомога весільного координатора.
- Виїзд у будь-яку точку України. Трансфер по Львову та області - безкоштовний.
 
Декілька слів про себе:
Досвід роботи ведучим: з 2001 року.
З 1999-2006 рік - сценарист та актор КВН.
Співзасновник Креативної студії "Три Крапки"
Працював ведучим музичних фестивалів, промо-турів: «Кубок лева», «На різдво із Львівським», «Чернігівське пиво. Краще разом!», Всеукраїнський тур до Євро-2012 «Вболівай з найкращими», телемосту «Україна – Серце Евробачення», музичних концертів на центральних майданчиках обласних центрів Західної України, присвячених святкуванню Нового Року, Великодня, Дня Незалежності, інших державних свят та подій місцевого значення, а також шоу-програм у нічних клубах Львова.
Мав честь співпрацювати на одній сцені з такими зірками української естради як: Руслана, Скрябін, ТіК, Тартак, ТНМК, Друга Ріка, С.К.А.Й. та багатьма іншими.
Не стану перераховувати усі компанії, яким проводив корпоративну вечірку, презентацію, тім-білдінг - таких було багато, усіх не згадаю.
Сергій Соколов - професійний креативний ведучий Вашого яскравого та незабутнього свята. Cучасно, весело, оригінально. Без вульгарних жартів та примітивних конкурсів. Без хамства, "панібратства". Без неприємних сюрпризів, на кшталт: "тамада запізнився, забув мікрофон, напився, заснув в салаті".   Я пропоную якісну організацію та цікаве, культурне, веселе проведення Вашої святкової події: весілля, корпоративної вечірки, ювілея, презентації, концерта. - Безкоштовні індивідуальні зустрічі та консультації. - Написання оригінального сценарію, в якому буде все так як хочете саме Ви. - Комплект професійної звукової та мультимедійної апаратури, плюс послуги звукорежисера, який створить Вам позитивний настрій драйвовим музичним супроводом. - Допомога весільного координатора. - Виїзд у будь-яку точку України. Трансфер по Львову та області - безкоштовний.   Декілька слів про себе: Досвід роботи ведучим: з 2001 року. З 1999-2006 рік - сценарист та актор КВН. Співзасновник Креативної студії "Три Крапки" Працював ведучим музичних фестивалів, промо-турів: «Кубок лева», «На різдво із Львівським», «Чернігівське пиво. Краще разом!», Всеукраїнський тур до Євро-2012 «Вболівай з найкращими», телемосту «Україна – Серце Евробачення», музичних концертів на центральних майданчиках обласних центрів Західної України, присвячених святкуванню Нового Року, Великодня, Дня Незалежності, інших державних свят та подій місцевого значення, а також шоу-програм у нічних клубах Львова. Мав честь співпрацювати на одній сцені з такими зірками української естради як: Руслана, Скрябін, ТіК, Тартак, ТНМК, Друга Ріка, С.К.А.Й. та багатьма іншими. Не стану перераховувати усі компанії, яким проводив корпоративну вечірку, презентацію, тім-білдінг - таких було багато, усіх не згадаю.
Володіння мовами
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Сергій Соколов (MC Sokolovsky) FAQ

по домовленості

Українська мова, Російська мова, Англійська мова

Так

Так

Так

Нагороди "Сергій Соколов (MC Sokolovsky)"

З нами 5 років