від 300 $

Салон весільної та вечірньої моди Pollardi

Львів

Детальніше про Салон весільної та вечірньої моди Pollardi

Салон "POLLARDI" пропонує ексклюзивні весільні та вечірні сукні відомого бренду. Свою роботу модний дім Pollardi розпочав у затишному іспанському містечку Ла-Баньєса. Саме тут вперше відкрилося невелике ательє, де працювали юні ентузіасти, із надзвичайним талантом і чудовим відчуттям стилю. Їх умілі руки створювали шедеври весільної моди.
Поступово, отримавши для свого бізнесу інвестиції, власники ательє "Pollardi" зуміли одягнути у свої вишукані наряди усю Східну Європу. Саме там весільне вбрання Pollardi отримало шалену популярність серед наречених. Тепер магазини весільної та вечірньої моди "Pollardi" відкриті по всій Європі, а команда  Pollardi налічує близько 300 людей. Персонал не перестає навчатися і проходити стажування у відомих майстрів кравецької справи, аби дивувати своїх клієнтів.
Серед асортименту салону є безліч варіантів для любителів стриманої класики, з романтичним тендітним мереживом, сміливими вирізами, що оголюють стрункі ніжки або спину, з корсетами, що переливаються грайливими камінчиками, довгим шлейфом тощо. Також у нас Ви знайдете останню модну новинку — поєднання топу і спідниці у весільному варіанті.
Пишні до підлоги сукні, оздоблені вишивкою та мереживом — хороший вибір для помпезного свята. Вони уособлюють багатство і розкіш. Також консультанти допоможуть обрати наряд для скромного весілля. Приталені довгі або ж до коліна сукні виглядають вишукано й аристократично.
Для створення своїх нарядів кравці використовують різноманітні тканини — атлас, мереживо, органзу, тафту, шифон, шовк, оздоблюють їх бісером, гаптуванням, декоративним камінням, перлами та стразами.
Техніку вишивки камінням дизайнери фабрики Pollardi перейняли у індійських кравців. Щоб правильно працювати з матеріалами, як це вміють східні майстри, представники Pollardi тривалий час навчалися в Індії. Саме там вони й освоїли техніку розпису по тканині — батик, ставши першими, хто використав це у весільному вбранні.
Ми допоможемо підібрати аксесуари, що пасуватимуть до Вашого образу: фату, болеро, ремінці, брошки.
Також пропонуємо великий вибір вечірніх суконь для святкових подій.
У нашому салоні безкоштовно можна приміряти будь-яку сукню, підшити її по фігурі, відпарити та залишити до весілля.
Салон "POLLARDI" пропонує ексклюзивні весільні та вечірні сукні відомого бренду. Свою роботу модний дім Pollardi розпочав у затишному іспанському містечку Ла-Баньєса. Саме тут вперше відкрилося невелике ательє, де працювали юні ентузіасти, із надзвичайним талантом і чудовим відчуттям стилю. Їх умілі руки створювали шедеври весільної моди. Поступово, отримавши для свого бізнесу інвестиції, власники ательє "Pollardi" зуміли одягнути у свої вишукані наряди усю Східну Європу. Саме там весільне вбрання Pollardi отримало шалену популярність серед наречених. Тепер магазини весільної та вечірньої моди "Pollardi" відкриті по всій Європі, а команда  Pollardi налічує близько 300 людей. Персонал не перестає навчатися і проходити стажування у відомих майстрів кравецької справи, аби дивувати своїх клієнтів. Серед асортименту салону є безліч варіантів для любителів стриманої класики, з романтичним тендітним мереживом, сміливими вирізами, що оголюють стрункі ніжки або спину, з корсетами, що переливаються грайливими камінчиками, довгим шлейфом тощо. Також у нас Ви знайдете останню модну новинку — поєднання топу і спідниці у весільному варіанті. Пишні до підлоги сукні, оздоблені вишивкою та мереживом — хороший вибір для помпезного свята. Вони уособлюють багатство і розкіш. Також консультанти допоможуть обрати наряд для скромного весілля. Приталені довгі або ж до коліна сукні виглядають вишукано й аристократично. Для створення своїх нарядів кравці використовують різноманітні тканини — атлас, мереживо, органзу, тафту, шифон, шовк, оздоблюють їх бісером, гаптуванням, декоративним камінням, перлами та стразами. Техніку вишивки камінням дизайнери фабрики Pollardi перейняли у індійських кравців. Щоб правильно працювати з матеріалами, як це вміють східні майстри, представники Pollardi тривалий час навчалися в Індії. Саме там вони й освоїли техніку розпису по тканині — батик, ставши першими, хто використав це у весільному вбранні. Ми допоможемо підібрати аксесуари, що пасуватимуть до Вашого образу: фату, болеро, ремінці, брошки. Також пропонуємо великий вибір вечірніх суконь для святкових подій. У нашому салоні безкоштовно можна приміряти будь-яку сукню, підшити її по фігурі, відпарити та залишити до весілля.
Бренд весільної сукні
Товар та послуги
Зв'язок з нами:

Салон весільної та вечірньої моди Pollardi FAQ

300$