від 250 $

Руслана Стиранівська

Львів

Фотографії

Детальніше про Руслана Стиранівська

 
Весільний та сімейний фотограф.
 Збережу найпрекрасніші, найважливіші, найемоційніші і найтепліші моменти Вашого  життя! Фотозйомка у Львові та по всій Україні!
Віддаю перевагу максимально живим кадрам із справжніми емоціями, фотографую в ненав'язливому, репортажному стилі з елементами постановки.
Використовую лише професійну фототехніку.Більше моїх фотографій та різноманітних Акцій зможете знайти в групі:https://vk.com/vizeno_production_photo
                                                      https://vk.com/vizenoproduction                                                     
 Деталі за телефонами: (096) 66 39 563, (063) 39 45 403.
  Весільний та сімейний фотограф.  Збережу найпрекрасніші, найважливіші, найемоційніші і найтепліші моменти Вашого  життя! Фотозйомка у Львові та по всій Україні! Віддаю перевагу максимально живим кадрам із справжніми емоціями, фотографую в ненав'язливому, репортажному стилі з елементами постановки. Використовую лише професійну фототехніку.Більше моїх фотографій та різноманітних Акцій зможете знайти в групі:https://vk.com/vizeno_production_photo                                                       https://vk.com/vizenoproduction                                                       Деталі за телефонами: (096) 66 39 563, (063) 39 45 403.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Руслана Стиранівська FAQ

250$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Руслана Стиранівська"

З нами 5 років