від 300 €

"Romantic" studio

Чернівці м. Чернівці, вул Гагаріна

Фотографії

Детальніше про "Romantic" studio

Студія "Romantic" оголошує акційні ціни на попереднє замовлення на  2018 р. тел. 0979006829, 0957778613.  Ми на власному транспорті.
До уваги всіх клієнтів, у нас є чудовий подарунок для Вас — відеозйомка із повітря з використанням квадрокоптера Phantom 4, що дозволить передати всю пишність і красу вашого свята із найцікавіших ракурсів. Для всіх молодих пар, які зроблять замовлення тепер на 2018 р. ця послуга буде доступною зі знижкою в 50%. Телефонуйте, резервуйте обладнання на свою дату!
Про нас:
Досвідчена команда операторів допоможе Вам в організації свята, дозволить Вам відчути себе справжніми зірками на знімальному майданчику і все це у дружній і щирій атмосфері!
Ми здійснюємо професійну відео- та фотозйомку Ваших весілль, хрестин, іменин чи просто важливих для Вас подій. Зйомка та монтаж фільму проводиться у вишуканому та індивідуальному стилі. Висококваліфікована досвідчена команда операторів і фотографа, що використовує новітню техніку, збереже для Вас незабутні спогади у найкращій якості за помірну ціну. Відеозйомка проводиться в форматі Full HD, або 4К.  Використовується система стабілізації STABICAM, слайдери, додаткове освітлення. Використовуються аудіорекордери для запису якісного чіткого звуку. Фотозйомка здійснюється із використанням  студійного освітлення для досягнення художності і краси Ваших фотографій. 
  Ми пропонуємо своїм клієнтам найвищу сучасну якість за помірними цінами. 
Ми у соцмережах: Інстанграм https://www.instagram.com/boris_video_cv/ Контакт https://vk.com/boris_video_cv Фотограф https://www.instagram.com/julia_sidlyarchuk/

Працюємо у всьому західному регіоні, в основному в містах :Чернівці, Львів, Коломия, Косів, Снятин, Івано-Франківськ, Яремче, Тернопіль, Тлумач, Кам‘янець-Подільський, Сторожинець, Глибока, Новоселиця, Берегомет, Ворохта, Верховина, Поляниця (Буковель), Делятин, Надвірна, Кіцмань, Заліщики, Заболотів, Чортків, Борщів, Хотин, Монастириська і ін.
Студія "Romantic" оголошує акційні ціни на попереднє замовлення на  2018 р. тел. 0979006829, 0957778613.  Ми на власному транспорті. До уваги всіх клієнтів, у нас є чудовий подарунок для Вас — відеозйомка із повітря з використанням квадрокоптера Phantom 4, що дозволить передати всю пишність і красу вашого свята із найцікавіших ракурсів. Для всіх молодих пар, які зроблять замовлення тепер на 2018 р. ця послуга буде доступною зі знижкою в 50%. Телефонуйте, резервуйте обладнання на свою дату! Про нас: Досвідчена команда операторів допоможе Вам в організації свята, дозволить Вам відчути себе справжніми зірками на знімальному майданчику і все це у дружній і щирій атмосфері! Ми здійснюємо професійну відео- та фотозйомку Ваших весілль, хрестин, іменин чи просто важливих для Вас подій. Зйомка та монтаж фільму проводиться у вишуканому та індивідуальному стилі. Висококваліфікована досвідчена команда операторів і фотографа, що використовує новітню техніку, збереже для Вас незабутні спогади у найкращій якості за помірну ціну. Відеозйомка проводиться в форматі Full HD, або 4К.  Використовується система стабілізації STABICAM, слайдери, додаткове освітлення. Використовуються аудіорекордери для запису якісного чіткого звуку. Фотозйомка здійснюється із використанням  студійного освітлення для досягнення художності і краси Ваших фотографій.    Ми пропонуємо своїм клієнтам найвищу сучасну якість за помірними цінами.  Ми у соцмережах: Інстанграм https://www.instagram.com/boris_video_cv/ Контакт https://vk.com/boris_video_cv Фотограф https://www.instagram.com/julia_sidlyarchuk/ Працюємо у всьому західному регіоні, в основному в містах :Чернівці, Львів, Коломия, Косів, Снятин, Івано-Франківськ, Яремче, Тернопіль, Тлумач, Кам‘янець-Подільський, Сторожинець, Глибока, Новоселиця, Берегомет, Ворохта, Верховина, Поляниця (Буковель), Делятин, Надвірна, Кіцмань, Заліщики, Заболотів, Чортків, Борщів, Хотин, Монастириська і ін.
Послуги
Стиль
Ціна
Зв'язок з нами:

"Romantic" studio FAQ

300€

Сучасний

Так

Так

Так

Нагороди ""Romantic" studio"

З нами 5 років