По домовленості

Роман Трачук - ведучий Вашого свята

Львів

Детальніше про Роман Трачук - ведучий Вашого свята

Про мене
Мене звати Роман Трачук і я - ведучий.
Кожен розуміє цю професію по-своєму. У моєму випадку це невід’ємна частина життя: більше, ніж робота, більше, ніж заробіток.
Я люблю людей. Адже неповторним кожне свято роблять саме люди, присутні на ньому. І найважливіше для них – комфорт, затишок та гарний настрій, а для мене - посмішка на їхніх обличчях не тільки протягом святкування, але й при згадці про нього.
Для проведення незабутнього свята має значення кожна деталь: зал, у якому проводиться урочистість, кількість та вік гостей, погода надворі, сорт вина у бокалах, Ваша улюблена музика, традиції, важливі саме для Вас… Існує ще безліч дрібниць, які створюють атмосферу навколо і я прагну врахувати кожну з них, щоб Ваш особливий день залишив теплий слід не лише у пам’яті, але й у серці кожного з присутніх.
Переконаний, що бути професіоналом – це не просто робити свою справу добре, але й проживати кожну мить свята разом з Вами.

Я ціную пари, які повністю довіряють мені. Поділіться зі мною своїми мріями та довіртеся моєму професіоналізму. Я готовий зробити Ваше весілля неповторним! Чекаю Вашого дзвінка :)
Про мене Мене звати Роман Трачук і я - ведучий. Кожен розуміє цю професію по-своєму. У моєму випадку це невід’ємна частина життя: більше, ніж робота, більше, ніж заробіток. Я люблю людей. Адже неповторним кожне свято роблять саме люди, присутні на ньому. І найважливіше для них – комфорт, затишок та гарний настрій, а для мене - посмішка на їхніх обличчях не тільки протягом святкування, але й при згадці про нього. Для проведення незабутнього свята має значення кожна деталь: зал, у якому проводиться урочистість, кількість та вік гостей, погода надворі, сорт вина у бокалах, Ваша улюблена музика, традиції, важливі саме для Вас… Існує ще безліч дрібниць, які створюють атмосферу навколо і я прагну врахувати кожну з них, щоб Ваш особливий день залишив теплий слід не лише у пам’яті, але й у серці кожного з присутніх. Переконаний, що бути професіоналом – це не просто робити свою справу добре, але й проживати кожну мить свята разом з Вами. Я ціную пари, які повністю довіряють мені. Поділіться зі мною своїми мріями та довіртеся моєму професіоналізму. Я готовий зробити Ваше весілля неповторним! Чекаю Вашого дзвінка :)
Ціна
Зв'язок з нами:

Роман Трачук - ведучий Вашого свята FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Роман Трачук - ведучий Вашого свята"

З нами 5 років