По домовленості

Ресторан "Садко"

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Ресторан "Садко"

"Садко" має всі переваги заміського ресторану, але при цьому знаходиться в межах міста на березі мальовничого озера.
Сьогодні ресторан залишається унікальним місцем для відпочинку. У ньому поєднані високий рівень комфорту й обслуговування, вишуканий інтер'єр і неперевершені страви.
Ресторан "Садко" організовує та проводить на високому рівні бенкети, фуршети, закриті корпоративні вечірки.
Заклад ідеально підходить для проведення весіль та інших урочистих подій, як у тісному сімейному колі, так і у великій дружній компаніі.
У літній період гості ресторану відпочиваючи на затішній терасі, зможуть насолодитися краєвидами паркового пейзажу та міського озера.
Ласкаво просимо!
Ресторан "Садко" радо зустрічає своїх старих друзівта запрошує нових!
"Садко" має всі переваги заміського ресторану, але при цьому знаходиться в межах міста на березі мальовничого озера. Сьогодні ресторан залишається унікальним місцем для відпочинку. У ньому поєднані високий рівень комфорту й обслуговування, вишуканий інтер'єр і неперевершені страви. Ресторан "Садко" організовує та проводить на високому рівні бенкети, фуршети, закриті корпоративні вечірки. Заклад ідеально підходить для проведення весіль та інших урочистих подій, як у тісному сімейному колі, так і у великій дружній компаніі. У літній період гості ресторану відпочиваючи на затішній терасі, зможуть насолодитися краєвидами паркового пейзажу та міського озера. Ласкаво просимо! Ресторан "Садко" радо зустрічає своїх старих друзівта запрошує нових!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ресторан "Садко""

З нами 5 років