По домовленості

Ресторан БРУННЕН Івано-Франківськ

Івано-Франківськ

Детальніше про Ресторан БРУННЕН Івано-Франківськ


Запрошуємо в БРУННЕН Івано-Франківськ
В новому ресторані «Brunnen» в центрі Івано-Франківська , вас завжди радісно зустрінуть і з задоволенням нагодують. Тут комфортно і престижно, і в той же час демократично і по-домашньому затишно.
В «Brunnen» Вас завжди чекає свіже бочкове пиво (Guinness, Staropramen, Warsteiner, Leffe, Stella, Hoegaarden). Відвідавши нас Ви отримаєте добрий настрій та приємні спогади про Прикарпаття, Івано-Франківськ, Буковель. Скоштуйте наші традиційні страви (гуляш, пивні крильця, дерун «Циганська радість», фірмове печене м’ясо, баранина, ковбаски гриль, банош, кров’янка, вареники, власні соління).
Доповнити смак улюблених страв Прикарпаття допоможе достойний вибір алкогольних напоїв.
Раді Вас бачити в нашому клубі за кухлем пива чи склянкою фрешу, на обіді чи за вечерею, в будні та свята, – ми працюємо для друзів та гостей нашого міста.
Запрошуємо в БРУННЕН Івано-Франківськ В новому ресторані «Brunnen» в центрі Івано-Франківська , вас завжди радісно зустрінуть і з задоволенням нагодують. Тут комфортно і престижно, і в той же час демократично і по-домашньому затишно. В «Brunnen» Вас завжди чекає свіже бочкове пиво (Guinness, Staropramen, Warsteiner, Leffe, Stella, Hoegaarden). Відвідавши нас Ви отримаєте добрий настрій та приємні спогади про Прикарпаття, Івано-Франківськ, Буковель. Скоштуйте наші традиційні страви (гуляш, пивні крильця, дерун «Циганська радість», фірмове печене м’ясо, баранина, ковбаски гриль, банош, кров’янка, вареники, власні соління). Доповнити смак улюблених страв Прикарпаття допоможе достойний вибір алкогольних напоїв. Раді Вас бачити в нашому клубі за кухлем пива чи склянкою фрешу, на обіді чи за вечерею, в будні та свята, – ми працюємо для друзів та гостей нашого міста.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ресторан БРУННЕН Івано-Франківськ"

З нами 5 років