По домовленості

ПРИСЯЖНЮК ВІКТОР - КВН

Луцьк

Детальніше про ПРИСЯЖНЮК ВІКТОР - КВН

Я З ЛУЦЬКА!!! http://vk.com/prysiajnukviktor  Гарний настрій та індивідуальний підхід гарантую кожному замовнику!!!Ваше свято (весілля, корпоратив, день народження та інше) буде справді незабутнім), якщо на ньому працюють професіонали гумору та розваг, такі як Я!) Як кажуть: "Не словом, а ділом" (цитата В. Ющенко).
Багато колег - конкурентів, обіцяють щось "цікаве", "оригінальне" чи "креативне", але насправді більшість, позичають в мене жарти, інтерактиви і конкурси)
Шановні друзі! Мої послуги-розваги, оцінили Луцьк, Волинська обл, Львів, Київ, Івано-Франківська обл, Закарпаття і Крим.
Ваша урочиста подія, відбудеться весело, красиво та елегантно... з Віктором Присяжнюком!
+380978756693
Я З ЛУЦЬКА!!! http://vk.com/prysiajnukviktor  Гарний настрій та індивідуальний підхід гарантую кожному замовнику!!!Ваше свято (весілля, корпоратив, день народження та інше) буде справді незабутнім), якщо на ньому працюють професіонали гумору та розваг, такі як Я!) Як кажуть: "Не словом, а ділом" (цитата В. Ющенко). Багато колег - конкурентів, обіцяють щось "цікаве", "оригінальне" чи "креативне", але насправді більшість, позичають в мене жарти, інтерактиви і конкурси) Шановні друзі! Мої послуги-розваги, оцінили Луцьк, Волинська обл, Львів, Київ, Івано-Франківська обл, Закарпаття і Крим. Ваша урочиста подія, відбудеться весело, красиво та елегантно... з Віктором Присяжнюком! +380978756693
Ціна
Зв'язок з нами:

ПРИСЯЖНЮК ВІКТОР - КВН FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "ПРИСЯЖНЮК ВІКТОР - КВН"

З нами 5 років