По домовленості

прокат авто на весілля Крайслер Хамер

Луцьк

Детальніше про прокат авто на весілля Крайслер Хамер

Прокат авто на свадьбу( весілля ), день рождения, юбилеи, бизнес встречи, сопровождение VIP-персон, Весільний кортеж . прокат шикарних авто лімузинів, седанів і джипівПослуга "весільний кортеж або прокат авто з водієм" 
Надається на території міста Луцька а також Волинської і областей які межують з  нею. Якщо вам потрібно в іншу область чи десь дальше за місто , з цим немає проблем. Про все домовляємося, всі нюанси обговорюємо. 

про деякі з наших авто я вам розповім детально. ось наприклад...
Крайслер лімузин 8 пасажирів. Великі хромовані колеса. Багато світла в середині. Достойний лімузин по доступній ціні.

Мерседес Кубік 6х6 араб. Реальний міні-лімузин. Моя Гордість!!!
Party Мерседес Кубік 6х6 араб. Реальний міні-лімузин джип для весіль, день народжень, дівішніків. Ми змінили салон і встановили сучасну оптику і це все на великих колесах. Тепер в ньому поміщається комфортно 9 пасажирів. Також в авто є дисколазери, led підсвітка, бар. А ще в авто встановлена потужна музика і величезний люк.
Мерседес МЛ 2014 року білого і чорного кольору. Класична весільна пара. Ідеально для весілля!
Прокат авто на свадьбу( весілля ), день рождения, юбилеи, бизнес встречи, сопровождение VIP-персон, Весільний кортеж . прокат шикарних авто лімузинів, седанів і джипівПослуга "весільний кортеж або прокат авто з водієм"  Надається на території міста Луцька а також Волинської і областей які межують з  нею. Якщо вам потрібно в іншу область чи десь дальше за місто , з цим немає проблем. Про все домовляємося, всі нюанси обговорюємо.  про деякі з наших авто я вам розповім детально. ось наприклад... Крайслер лімузин 8 пасажирів. Великі хромовані колеса. Багато світла в середині. Достойний лімузин по доступній ціні. Мерседес Кубік 6х6 араб. Реальний міні-лімузин. Моя Гордість!!! Party Мерседес Кубік 6х6 араб. Реальний міні-лімузин джип для весіль, день народжень, дівішніків. Ми змінили салон і встановили сучасну оптику і це все на великих колесах. Тепер в ньому поміщається комфортно 9 пасажирів. Також в авто є дисколазери, led підсвітка, бар. А ще в авто встановлена потужна музика і величезний люк. Мерседес МЛ 2014 року білого і чорного кольору. Класична весільна пара. Ідеально для весілля!
Марка автомобіля
Тип автомобіля
Зв'язок з нами:

прокат авто на весілля Крайслер Хамер FAQ

по домовленості

Нагороди "прокат авто на весілля Крайслер Хамер"

З нами 5 років

Автомобільний кортеж на весілля у вашому місті