від 1300 грн.

Photobox IF

Івано-Франківськ

Детальніше про Photobox IF

Фотобокс це новинка у сфері розваг на святкових подіях (весілля, Дні Народження, випускні... )
З його допомогою Ви можете зробити масу веселих та яскравих фото, а ГОЛОВНЕ - одразу ж їх роздрукувати
та забрати з собою на згадку про чудову подію. Для запрошених гостей така послуга, безсумнівно, стане приємним сюрпризом.
До Ваших послуг асистент який допоможе у зйомці і широкий вибір реквізиту для фото (окуляри, шляпи, вуса, вказівники та інші). Усі фото Ви також отримаєте у цифровому форматі.
PhotoBoxIF обладнаний професійним студійним фотоспалахом а також високоякісною дзеркальною фотокамерою що зробить Ваші фото вражаючими. Не залишає байдужим і стильний дизайн ;)
Ми працюємо у Івано-Франківську та області, будемо раді приїхати та розважити Вас та Ваших гостей.
В вартість входить:
- Брендування фото
- Фон для фотосесії
- Асистент-помічник
- Набір реквізиту (окуляри, шляпи, вуса, вказівники та інші)
- Доставка в межах Івано-Франківська
Деталі та запитання за телефоном:+38-095-837-69-83 - Юрій
Фотобокс це новинка у сфері розваг на святкових подіях (весілля, Дні Народження, випускні... ) З його допомогою Ви можете зробити масу веселих та яскравих фото, а ГОЛОВНЕ - одразу ж їх роздрукувати та забрати з собою на згадку про чудову подію. Для запрошених гостей така послуга, безсумнівно, стане приємним сюрпризом. До Ваших послуг асистент який допоможе у зйомці і широкий вибір реквізиту для фото (окуляри, шляпи, вуса, вказівники та інші). Усі фото Ви також отримаєте у цифровому форматі. PhotoBoxIF обладнаний професійним студійним фотоспалахом а також високоякісною дзеркальною фотокамерою що зробить Ваші фото вражаючими. Не залишає байдужим і стильний дизайн ;) Ми працюємо у Івано-Франківську та області, будемо раді приїхати та розважити Вас та Ваших гостей. В вартість входить: - Брендування фото - Фон для фотосесії - Асистент-помічник - Набір реквізиту (окуляри, шляпи, вуса, вказівники та інші) - Доставка в межах Івано-Франківська Деталі та запитання за телефоном:+38-095-837-69-83 - Юрій
Послуги
Зв'язок з нами:

Photobox IF FAQ

1300грн.