від 150 $

Павлишин Андрій

Тернопіль

Фотографії

Детальніше про Павлишин Андрій

Якiсна весiльна фотографiя по всій території України.Всі деталі за телефоном 0934149135 (Андрій)Весільний день до 1 танцю – 150$.
- від 600 фото (кількість фото залежить від насиченості вашого весільного дня та приділення часу для прогулянки) + необроблені фотографії
- фотозйомка : підготовка нареченої, загс, вінчання, весільна прогулянка, перший танець. 
Повний весільний день  – 200$.
- від 600 фото (кількість фото залежить від насиченості вашого весільного дня та приділення часу для прогулянки)+необроблені фотографії
- фотозйомка : підготовка нареченої, загс, вінчання, весільна прогулянка, перший танець, бенкет, завершення весілля – зніманням фати нареченої. 
Якiсна весiльна фотографiя по всій території України.Всі деталі за телефоном 0934149135 (Андрій)Весільний день до 1 танцю – 150$. - від 600 фото (кількість фото залежить від насиченості вашого весільного дня та приділення часу для прогулянки) + необроблені фотографії - фотозйомка : підготовка нареченої, загс, вінчання, весільна прогулянка, перший танець.  Повний весільний день  – 200$. - від 600 фото (кількість фото залежить від насиченості вашого весільного дня та приділення часу для прогулянки)+необроблені фотографії - фотозйомка : підготовка нареченої, загс, вінчання, весільна прогулянка, перший танець, бенкет, завершення весілля – зніманням фати нареченої. 
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Павлишин Андрій FAQ

150$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Павлишин Андрій"

З нами 5 років