По домовленості

Олександр Остаповець

Вінниця

Фотографії

Відео

Детальніше про Олександр Остаповець

Вмію бути не таким як усі. Чудово поєдную жарти, розваги і душевність для того, щоб Ваше весілля стало незабутнім! Розкажіть мені про яке свято Ви мрієте, а я зроблю його кращим в рази!
Мені вдається дуже легко довести людину до невгамовного сміху... і так само легко розчулити до сліз.
Багато замовників щиро зізнаються, що втомилися від стандарту і стереотипності сценаріїв та конкурсів, які вони бачили вже не один раз. Показую гостям, як незвично і креативно можна зробити весілля. Завоювати можна серце і розбестити розум, а можна і навпаки.
Бути ненав'язливим і одночасно вести людей за собою – ціна професійного ведучого. Я завжди працюю над цим, направивши всі зусилля на об'єднання гостей між собою, створюючи для них веселу, дружню і невимушену вечірку. 
  Проведення заходу включає в себе нові вікторини та конкурси, відеоконкурси, розваги та подарунки в конкурсах.

Сторінка Instagram https://www.instagram.com/ostapovets_sasha/Сторінка Вконтакті https://vk.com/oleksandr_ostapovetsСторінка Facebook https://www.facebook.com/OstapovetsOleksandr
(096) 878-84-99, (063) 384-04-36


Вмію бути не таким як усі. Чудово поєдную жарти, розваги і душевність для того, щоб Ваше весілля стало незабутнім! Розкажіть мені про яке свято Ви мрієте, а я зроблю його кращим в рази! Мені вдається дуже легко довести людину до невгамовного сміху... і так само легко розчулити до сліз. Багато замовників щиро зізнаються, що втомилися від стандарту і стереотипності сценаріїв та конкурсів, які вони бачили вже не один раз. Показую гостям, як незвично і креативно можна зробити весілля. Завоювати можна серце і розбестити розум, а можна і навпаки. Бути ненав'язливим і одночасно вести людей за собою – ціна професійного ведучого. Я завжди працюю над цим, направивши всі зусилля на об'єднання гостей між собою, створюючи для них веселу, дружню і невимушену вечірку.    Проведення заходу включає в себе нові вікторини та конкурси, відеоконкурси, розваги та подарунки в конкурсах. Сторінка Instagram https://www.instagram.com/ostapovets_sasha/Сторінка Вконтакті https://vk.com/oleksandr_ostapovetsСторінка Facebook https://www.facebook.com/OstapovetsOleksandr (096) 878-84-99, (063) 384-04-36
Ціна
Зв'язок з нами:

Олександр Остаповець FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Олександр Остаповець"

З нами 5 років