По домовленості

Наталія Сирочук

Рівне

Фотографії

Детальніше про Наталія Сирочук

Пропоную послуги професійної ведучої виїзних церемоній одруження. Проводжу виїзні церемонії у художньому стилі, без шаблонних фраз та інтонацій, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожної пари. Проводжу вечірні виїзні церемонії, церемонії річниці одруження.
У складі виїзної церемонії пропоную написання історії кохання у вигляді ессе, допомогу у підборі обітниць, піщану церемонію, обмін обручками, підписи про реєстрацію шлюбу тощо. Протягом всієї церемонії забезпечую музичний супровід. Користування подушечкою для обручок, ручкою з пером для підписів, книгою реєстрації, набором для піщаної церемонії входить у вартість проведення. 
За бажанням молодят можу здійснити комплексну організацію виїзної церемонії (включаючи оформлення), забезпечити організацію додаткових послуг (повітряні кульки, важкий дим, холодні вогні, живі статуї тощо). 
Для мене кожна церемонія – це не просо чергове замовлення, це історія цілого життя кожної пари,  в якій я виступаю просто як оповідач. Тому я ставлю перед собою завдання зробити  виїзну церемонію красивою, зворушливою і близькою саме вам.
Пропоную послуги професійної ведучої виїзних церемоній одруження. Проводжу виїзні церемонії у художньому стилі, без шаблонних фраз та інтонацій, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожної пари. Проводжу вечірні виїзні церемонії, церемонії річниці одруження. У складі виїзної церемонії пропоную написання історії кохання у вигляді ессе, допомогу у підборі обітниць, піщану церемонію, обмін обручками, підписи про реєстрацію шлюбу тощо. Протягом всієї церемонії забезпечую музичний супровід. Користування подушечкою для обручок, ручкою з пером для підписів, книгою реєстрації, набором для піщаної церемонії входить у вартість проведення.  За бажанням молодят можу здійснити комплексну організацію виїзної церемонії (включаючи оформлення), забезпечити організацію додаткових послуг (повітряні кульки, важкий дим, холодні вогні, живі статуї тощо).  Для мене кожна церемонія – це не просо чергове замовлення, це історія цілого життя кожної пари,  в якій я виступаю просто як оповідач. Тому я ставлю перед собою завдання зробити  виїзну церемонію красивою, зворушливою і близькою саме вам.
Зв'язок з нами:

Виїздна церемонія на ваше весілля у вашому місті