По домовленості

Дует Jive -музиканти на весілля,ювілей,випускний вечір,корпоратив,конц

Житомир Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Дует Jive -музиканти на весілля,ювілей,випускний вечір,корпоратив,конц

Ми-молоді,талановиті,професійні виконавці маємо великий досвід та репертуар: від 80-90 до сучасних хітів,багато укр. весільних пісень у сучасній обробці.Танцюють-всі! Освіта:Київський національний університет культури і мистецтв та Київський інтитут музики ім. Глієра. Працювали від сільських весіль до масштабних концертів та "серйозних корпоративів",весіль,вечірок,ювілеїв,концертів.Джайв пропонує вам тільки якісне музичне оформлення вашого свята: шикарний живий вокал(чол.+жін.),запальну дискотеку. Проведення обрядів під живий супровід бандури.Можливий виїзд по всій території Житомирської та Київської областей.Можливий виїзд у будь-яку точку України.
В комплекті маємо потужну та якісну звукову апаратуру  ,можемо працювати як у приміщення так і на відкритому майданчику.
Можна звертатись вк: http://vk.com/sergienko_dima
Ми-молоді,талановиті,професійні виконавці маємо великий досвід та репертуар: від 80-90 до сучасних хітів,багато укр. весільних пісень у сучасній обробці.Танцюють-всі! Освіта:Київський національний університет культури і мистецтв та Київський інтитут музики ім. Глієра. Працювали від сільських весіль до масштабних концертів та "серйозних корпоративів",весіль,вечірок,ювілеїв,концертів.Джайв пропонує вам тільки якісне музичне оформлення вашого свята: шикарний живий вокал(чол.+жін.),запальну дискотеку. Проведення обрядів під живий супровід бандури.Можливий виїзд по всій території Житомирської та Київської областей.Можливий виїзд у будь-яку точку України. В комплекті маємо потужну та якісну звукову апаратуру  ,можемо працювати як у приміщення так і на відкритому майданчику. Можна звертатись вк: http://vk.com/sergienko_dima
Ціна
Зв'язок з нами:

Нагороди "Дует Jive -музиканти на весілля,ювілей,випускний вечір,корпоратив,конц"

З нами 5 років