від 100 $

Музика на весілля в м. Вінниця. Гурт ДайНоГрай

Вінниця

Детальніше про Музика на весілля в м. Вінниця. Гурт ДайНоГрай

Наш гурт «ДайНоГрай» пропонує живу музику на весілля, ювілей, день народження, бенкет, корпоратив та інші урочистості в місті Вінниця та за її межами.
Великий репертуар, професійне виконання, потужне та якісне звучання, високоякісна музична апаратура.Жива музика від нас – це відмінний святковий настрій, якісний репертуар, добре проведений час у колі рідних, близьких, друзів, знайомих, колег по роботі. Жива музика на весіллі і на будь-якому бенкеті - це емоції даровані музикантами, і вона перевершуватиме будь-який штучний звук.На сьогодні у Вінниці не так багато колективів, які пропонують музичий супровід з духовими інструментами, живе виконання пісень не під "фанеру", колоритний український запал.Тому свято саме з гуртом "ДайНоГрай" додасть святкового настрою Вам і вашим гастям!
Відео нашої роботи можна подивитись тут: 
http://www.youtube.com/watch?v=Ycl5bbz6RL4
тел. 097 897 51 57 Анатолій
Наш гурт «ДайНоГрай» пропонує живу музику на весілля, ювілей, день народження, бенкет, корпоратив та інші урочистості в місті Вінниця та за її межами. Великий репертуар, професійне виконання, потужне та якісне звучання, високоякісна музична апаратура.Жива музика від нас – це відмінний святковий настрій, якісний репертуар, добре проведений час у колі рідних, близьких, друзів, знайомих, колег по роботі. Жива музика на весіллі і на будь-якому бенкеті - це емоції даровані музикантами, і вона перевершуватиме будь-який штучний звук.На сьогодні у Вінниці не так багато колективів, які пропонують музичий супровід з духовими інструментами, живе виконання пісень не під "фанеру", колоритний український запал.Тому свято саме з гуртом "ДайНоГрай" додасть святкового настрою Вам і вашим гастям! Відео нашої роботи можна подивитись тут:  http://www.youtube.com/watch?v=Ycl5bbz6RL4 тел. 097 897 51 57 Анатолій
Ціна
Зв'язок з нами:

Музика на весілля в м. Вінниця. Гурт ДайНоГра... FAQ

100$

Нагороди "Музика на весілля в м. Вінниця. Гурт ДайНоГрай"

З нами 5 років