По домовленості

Музичний гурт "КАРНАВАЛ"

Львів

Детальніше про Музичний гурт "КАРНАВАЛ"

Музичний гурт “Карнавал” пропонує найкращий музичний супровід для Вашого свята у легендарному місті Львові. Наш колектив складається з трьох творчих людей, що володіють хорошим смаком, виконавською майстерністю і вмінням працювати з публікою. Завдяки багаторічному досвіду та роботі з різною аудиторією, ми відчуваємо не лише атмосферу свята, але й настрій та уподобання ваших гостей.
Наша музика – це гарант позитивних емоцій і радісного свята! Пропонуємо Вашій увазі широкий репертуар: від хітів 80-х до сучасних пісень, як вітчизняних, так і зарубіжних виконавців. Співаємо виключно наживо, при бажанні можна включити музику на дисках. У роботі використовуємо якісний звук, світлові ефекти, генератор мильних бульбашок, важкий дим, конфетті-машини.
Музичний гурт “Карнавал” пропонує найкращий музичний супровід для Вашого свята у легендарному місті Львові. Наш колектив складається з трьох творчих людей, що володіють хорошим смаком, виконавською майстерністю і вмінням працювати з публікою. Завдяки багаторічному досвіду та роботі з різною аудиторією, ми відчуваємо не лише атмосферу свята, але й настрій та уподобання ваших гостей. Наша музика – це гарант позитивних емоцій і радісного свята! Пропонуємо Вашій увазі широкий репертуар: від хітів 80-х до сучасних пісень, як вітчизняних, так і зарубіжних виконавців. Співаємо виключно наживо, при бажанні можна включити музику на дисках. У роботі використовуємо якісний звук, світлові ефекти, генератор мильних бульбашок, важкий дим, конфетті-машини.
Ціна
Зв'язок з нами:

Музичний гурт "КАРНАВАЛ" FAQ

по домовленості

Нагороди "Музичний гурт "КАРНАВАЛ""

З нами 5 років