від 1 $

Mon Chef

Львів

Фотографії

Детальніше про Mon Chef

Відсвяткуйте один із найкращих днів свого життя з «Асторією»! Романтичні інтер’єри готелю, смачна та вишукана кухня ресторану, вишколений персонал – ми спробуємо забезпечити Вам незабутнє свято!
Зал ресторану розрахований на 55-60 осіб, ми пропонуємо кілька варіантів розміщення гостей для весільного банкету. Також передбачено можливість встановлення спеціального обладнання для музичного супроводу події.
 
Домовитися про проведення весілля у готелі «Асторія» можна за адресою events@astoriahotel.ua, за тел. (032) 242 27 01, або безпосередньо на рецепції готелю.
До уваги молодят та фотографів!
 
Весільна фотозйомка у готелі "Асторія" відбувається за попереднім погодженням з адміністрацією. Аби зареєструватися та детальніше дізнатися про умови телефонуйте за номером (032) 242 27 01
Відсвяткуйте один із найкращих днів свого життя з «Асторією»! Романтичні інтер’єри готелю, смачна та вишукана кухня ресторану, вишколений персонал – ми спробуємо забезпечити Вам незабутнє свято! Зал ресторану розрахований на 55-60 осіб, ми пропонуємо кілька варіантів розміщення гостей для весільного банкету. Також передбачено можливість встановлення спеціального обладнання для музичного супроводу події.   Домовитися про проведення весілля у готелі «Асторія» можна за адресою events@astoriahotel.ua, за тел. (032) 242 27 01, або безпосередньо на рецепції готелю. До уваги молодят та фотографів!   Весільна фотозйомка у готелі "Асторія" відбувається за попереднім погодженням з адміністрацією. Аби зареєструватися та детальніше дізнатися про умови телефонуйте за номером (032) 242 27 01
Зв'язок з нами:

Нагороди "Mon Chef"

З нами 5 років