від 150 $

Марта Фурман

Львів

Фотографії

Детальніше про Марта Фурман

Привіт!

Я Марта Фурман - весільний розпорядник.

Моя формула успішного весілля - як затишного сімейного, так і грандіозного на понад 200 гостей - це спокій і впевненість наречених.


    Спокій і впевненість!

Це те, чого я була позбавлена на власному весіллі, адже вирішила, що зможу поєднати роль щасливої нареченої і сконцентрованого, пильного координатора. Весілля вдалось, але я запам'ятала його більше як координатор, ніж як наречена. Згадуючи той день, як би хотілось довіритись професіоналу і мати змогу насолоджуватись святом.
З того часу я багато чого навчилася, набула різного досвіду, і можу запевнити, що кожне весілля особливе.
  Те, що об'єднує весілля, які я координую, це ваша впевненість, що все пройде ідеально!  

 
                                                 Як я працюю:

На зв'язку 24 години на добу протягом організації весілля
Шукаю підрядників для вашого свята, домовляюсь і супроводжую вас на зустрічах
Складаю детальний таймінг - план весільного дня
З собою маю свій досвід для імпровізацій, а в сумочці необхідну дрібничку, що врятує велике свято і маленький замочок на сукні)

За більш детальнішою інформацією дзвоніть і пишіть. Буду рада всім відповісти!
 
wedding.furman@gmail.com+38 097 58 92 170
Привіт! Я Марта Фурман - весільний розпорядник. Моя формула успішного весілля - як затишного сімейного, так і грандіозного на понад 200 гостей - це спокій і впевненість наречених.     Спокій і впевненість! Це те, чого я була позбавлена на власному весіллі, адже вирішила, що зможу поєднати роль щасливої нареченої і сконцентрованого, пильного координатора. Весілля вдалось, але я запам'ятала його більше як координатор, ніж як наречена. Згадуючи той день, як би хотілось довіритись професіоналу і мати змогу насолоджуватись святом. З того часу я багато чого навчилася, набула різного досвіду, і можу запевнити, що кожне весілля особливе.   Те, що об'єднує весілля, які я координую, це ваша впевненість, що все пройде ідеально!                                                      Як я працюю: На зв'язку 24 години на добу протягом організації весілля Шукаю підрядників для вашого свята, домовляюсь і супроводжую вас на зустрічах Складаю детальний таймінг - план весільного дня З собою маю свій досвід для імпровізацій, а в сумочці необхідну дрібничку, що врятує велике свято і маленький замочок на сукні) За більш детальнішою інформацією дзвоніть і пишіть. Буду рада всім відповісти!   wedding.furman@gmail.com+38 097 58 92 170
Зв'язок з нами: