По домовленості

Фотостінка з паперових троянд

Львів

Детальніше про Фотостінка з паперових троянд

Фотостінка  – це справді особливе місце на Твоєму весіллі. Фотостіна додає індивідуальності, кожному святкуванню. Тут можна сфотографуватися на пам'ять із дорогими вам людьми, розмістити кенді-бар, чи зону відпочинку для гостей.
    Оригінальна весільна фотостіна дасть можливість не просто красиво закарбувати день Твого весілля, але й стане місцем справжнього ажіотажу та веселощів!
Пропонуємо для оренди фотостінку з паперових троянд, ніжного рожевого і кремового кольорів. 
Розмір стінки 3м. ширина і 2.8м. висота. Додатково можна встановити підсвітку, що буде додавати ефект невагомості.
Можливий як самовивіз так і доставка і встановлення.
Фотостінка  – це справді особливе місце на Твоєму весіллі. Фотостіна додає індивідуальності, кожному святкуванню. Тут можна сфотографуватися на пам'ять із дорогими вам людьми, розмістити кенді-бар, чи зону відпочинку для гостей.     Оригінальна весільна фотостіна дасть можливість не просто красиво закарбувати день Твого весілля, але й стане місцем справжнього ажіотажу та веселощів! Пропонуємо для оренди фотостінку з паперових троянд, ніжного рожевого і кремового кольорів.  Розмір стінки 3м. ширина і 2.8м. висота. Додатково можна встановити підсвітку, що буде додавати ефект невагомості. Можливий як самовивіз так і доставка і встановлення.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Фотостінка з паперових троянд"

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті