від 20 $

Майстерня краси Євгенії & Руслана Носач (Сихів)

Львів

Фотографії

Детальніше про Майстерня краси Євгенії & Руслана Носач (Сихів)

Шановні наречені! Ласкаво просимо завітати до нас на каву та познайомитись з нашими майстрами. Весілля- це дуже важлива подія і кожна наречена мріє виглядати неперевершено!  Для цього пропонуємо наступні послуги:
- весільні зачіски
- зачіски для Ваших дружок та гостей на весіллі
- весільний візаж, вечірній, урочистий
- нарощування вій
- манікюр, педікюр, покриття гель-лак, нарощення нігтів
- парафіно терапія 
- воскова депіляція
- шугарінг
та багато іншого.
Наші майстри працюють злагоджено, в команді. 
Роботи наших майстрів є в соц. мережі Facebook(https://www.facebook.com/maysternyakrasyNosach)  та  Vkontakte (https://vk.com/maysternyakrasynosach)
Не забувайте, що краще завчасно забронювати необхідну Вам дату та час.
 
До зустрічі!
 
 
 
Шановні наречені! Ласкаво просимо завітати до нас на каву та познайомитись з нашими майстрами. Весілля- це дуже важлива подія і кожна наречена мріє виглядати неперевершено!  Для цього пропонуємо наступні послуги: - весільні зачіски - зачіски для Ваших дружок та гостей на весіллі - весільний візаж, вечірній, урочистий - нарощування вій - манікюр, педікюр, покриття гель-лак, нарощення нігтів - парафіно терапія  - воскова депіляція - шугарінг та багато іншого. Наші майстри працюють злагоджено, в команді.  Роботи наших майстрів є в соц. мережі Facebook(https://www.facebook.com/maysternyakrasyNosach)  та  Vkontakte (https://vk.com/maysternyakrasynosach) Не забувайте, що краще завчасно забронювати необхідну Вам дату та час.   До зустрічі!      
Зв'язок з нами:

Нагороди "Майстерня краси Євгенії & Руслана Носач (Сихів)"

З нами 5 років