По домовленості

Квартет "Акорд"

Тернопіль Івано-Франківськ Львів Рівне Чернівці М.Тернопіль

Детальніше про Квартет "Акорд"

Для тих хто хоче чимось здивувати гостей ,урізноманітнити вечір ексклюзивною музикою в живому виконанні,зробити свято незабутнім.

Вокальний квартет "Акорд"
є професійним колек­тивом який здобув високе визнання серед найвибагливіших профе­сіоналів культурно-мистецького простору, а також численних шанувальників музичного мистецтва учасники ТВ-шоу "Голос країни -8".

Ми Ваше свято можемо розпочати з молитви,продовжити його українською піснею (різною за характерами),а закінчити найпопулярнішими хітами світової поп-музики.
В репертуарі твори : Alessandro Safína; Il Divo; Joe Dassin; Bee Gees;Scorpions та ін. відомих виконавців.

Ми не перший рік запалюємо і задовільняємо публіку своїми феєричними виступами .З нами Ваше весілля ,чи інше свято набуде нових музичних фарб і надовго залишить слід у пам'яті гостей і стане приємним спогадом з Вашого свята!

Ексклюзивне виконання, жива музика - квартет "Акорд"!
Для тих хто хоче чимось здивувати гостей ,урізноманітнити вечір ексклюзивною музикою в живому виконанні,зробити свято незабутнім. Вокальний квартет "Акорд" є професійним колек­тивом який здобув високе визнання серед найвибагливіших профе­сіоналів культурно-мистецького простору, а також численних шанувальників музичного мистецтва учасники ТВ-шоу "Голос країни -8". Ми Ваше свято можемо розпочати з молитви,продовжити його українською піснею (різною за характерами),а закінчити найпопулярнішими хітами світової поп-музики. В репертуарі твори : Alessandro Safína; Il Divo; Joe Dassin; Bee Gees;Scorpions та ін. відомих виконавців. Ми не перший рік запалюємо і задовільняємо публіку своїми феєричними виступами .З нами Ваше весілля ,чи інше свято набуде нових музичних фарб і надовго залишить слід у пам'яті гостей і стане приємним спогадом з Вашого свята! Ексклюзивне виконання, жива музика - квартет "Акорд"!
Послуги
Жанри
Зв'язок з нами:

Квартет "Акорд" FAQ

по домовленості