від 1400 $

Кавер-группа "EltonClapton"

Київ

Детальніше про Кавер-группа "EltonClapton"

EltonClapton - популярний київський кавер-гурт, що складається з талановитих та харизматичних музикантів.
На авансцені проекту "EltonClapton" один з кращих вокальних дуетів країни: переможниця вокального проекту «Голос країни-3» - Анна Ходоровська та фіналіст шоу «Голос країни-2» - Ігор Петров.

Основний профіль гурту "EltonClapton" - музичний супровід корпоративних заходів, весіль, приватних свят та клубних вечірок.
Група виступає виключно наживо. У репертуарі гурту більше сотні композицій, серед яких впізнавані публікою кавер-версії найпопулярніших хітів різних часів. Залежно від концепції заходу музика виконується в найрізноманітніших стилях: pop, rock, eurodance, disco, rock`n`roll, lounge.
Гурт EltonClapton існує з 2013 року і на сьогодні має імідж надійного партнера серед провідних весільних та event агенцій України.
EltonClapton - популярний київський кавер-гурт, що складається з талановитих та харизматичних музикантів. На авансцені проекту "EltonClapton" один з кращих вокальних дуетів країни: переможниця вокального проекту «Голос країни-3» - Анна Ходоровська та фіналіст шоу «Голос країни-2» - Ігор Петров. Основний профіль гурту "EltonClapton" - музичний супровід корпоративних заходів, весіль, приватних свят та клубних вечірок. Група виступає виключно наживо. У репертуарі гурту більше сотні композицій, серед яких впізнавані публікою кавер-версії найпопулярніших хітів різних часів. Залежно від концепції заходу музика виконується в найрізноманітніших стилях: pop, rock, eurodance, disco, rock`n`roll, lounge. Гурт EltonClapton існує з 2013 року і на сьогодні має імідж надійного партнера серед провідних весільних та event агенцій України.
Стиль музики
Ціна
Послуги
Зв'язок з нами:

Кавер-группа "EltonClapton" FAQ

1400$

Нагороди "Кавер-группа "EltonClapton""

З нами 5 років