від 100 $

JF-wedding

Київ

Детальніше про JF-wedding



Для початку, дозволь, привітати Тебе моя люба наречена! Я щиро рада, що в Твоєму житті наближається такий чудовий день! Якщо ти шукаєшь допомоги в організації свята, пропоную затриматися на сайті та познайомитися блище. Можливо, я саме та людина, яка тобі зараз потрібна. Я подбаю, щоб на своєму весіллі Ти відчула себе королевою та ні про що не хвилювалася. Я особисто проконтролюю, щоб Твоє весілля було найкраще!
Давай знайомитися! Мене звуть Юлія, я весільний координатор. Координатор - це дуже зручно! Я завжди відповім на Твої запитання. Якщо потрібно, відвезу Тебе купувати весільне плаття. Я особисто буду присутня на весіллі та буду слідкувати, щоб усе було бездоганно. Я уважна до всіх деталей, це означає, Ти можеш бути в мені впевнена. Запам'ятай, в підготовці Твого весілля не може бути дрібниць! Я завжди володію повною інформацією, стосовно Твого свята: де і коли воно відбудеться, яке в Тебе плаття, яким запрощення ти віддаєш перевагу, які моменти Ти бажаєш бачити в цей день! Я люблю свою роботу та зроблю все, щоб цей день став для Тебе найкращим! Весілля, в яких я приймаю участь, завжди відрізняються та виділяються! Все для Тебе, моя люба наречена! Якщо Тебе зацікавиля ця інформація, та, щоб у тебе не залишилось питаннь, пропоную зателефонувати мені за номером 05091368267 та обговорити всі нюанси.
Для початку, дозволь, привітати Тебе моя люба наречена! Я щиро рада, що в Твоєму житті наближається такий чудовий день! Якщо ти шукаєшь допомоги в організації свята, пропоную затриматися на сайті та познайомитися блище. Можливо, я саме та людина, яка тобі зараз потрібна. Я подбаю, щоб на своєму весіллі Ти відчула себе королевою та ні про що не хвилювалася. Я особисто проконтролюю, щоб Твоє весілля було найкраще! Давай знайомитися! Мене звуть Юлія, я весільний координатор. Координатор - це дуже зручно! Я завжди відповім на Твої запитання. Якщо потрібно, відвезу Тебе купувати весільне плаття. Я особисто буду присутня на весіллі та буду слідкувати, щоб усе було бездоганно. Я уважна до всіх деталей, це означає, Ти можеш бути в мені впевнена. Запам'ятай, в підготовці Твого весілля не може бути дрібниць! Я завжди володію повною інформацією, стосовно Твого свята: де і коли воно відбудеться, яке в Тебе плаття, яким запрощення ти віддаєш перевагу, які моменти Ти бажаєш бачити в цей день! Я люблю свою роботу та зроблю все, щоб цей день став для Тебе найкращим! Весілля, в яких я приймаю участь, завжди відрізняються та виділяються! Все для Тебе, моя люба наречена! Якщо Тебе зацікавиля ця інформація, та, щоб у тебе не залишилось питаннь, пропоную зателефонувати мені за номером 05091368267 та обговорити всі нюанси.
Зв'язок з нами:

Нагороди "JF-wedding"

З нами 5 років