По домовленості

Іванна Угринович "Весільний координатор"

Львів

Фотографії

Детальніше про Іванна Угринович "Весільний координатор"

Я весільний координатор. Людина, яка допоможе втілити вашу мрію про найщасливіший день у реальність. Особиста помічниця та "СуперВумен", яка правильно складає графік весільного дня, вносить поправки та надає професійні рекомендації на завершальному етапі підготовки та контролює і координує роботу замовлених підрядників, вирішує форс-мажори та проблемні ситуації. Гарантія вашого спокою та щастя у весільний день!
Я, дипломований весільний координатор - закінчила курси "Весільного координатора" від агенства "Твоє весілля".Займаюсь координацією у Львові, Луцьку та за домовленістю в інших містах.Дзвоніть : +380 95 095 56 25Пишіть: ivanna.weddplanner@gmail.comБуду рада нашому знойомству!
Я весільний координатор. Людина, яка допоможе втілити вашу мрію про найщасливіший день у реальність. Особиста помічниця та "СуперВумен", яка правильно складає графік весільного дня, вносить поправки та надає професійні рекомендації на завершальному етапі підготовки та контролює і координує роботу замовлених підрядників, вирішує форс-мажори та проблемні ситуації. Гарантія вашого спокою та щастя у весільний день! Я, дипломований весільний координатор - закінчила курси "Весільного координатора" від агенства "Твоє весілля".Займаюсь координацією у Львові, Луцьку та за домовленістю в інших містах.Дзвоніть : +380 95 095 56 25Пишіть: ivanna.weddplanner@gmail.comБуду рада нашому знойомству!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Іванна Угринович "Весільний координатор""

З нами 5 років