По домовленості

Ільницька Оксана

Львів

Детальніше про Ільницька Оксана

Весільне дизайнерське плаття від Оксани Мухи колекції Elegance, модель Arabesque.  Корсетна весільна сукня зі шнурівкою і застібкою-блискавкою по спинці. Ліф задекорований мереживом, ручна вишивка по лінії талії кристалами Swarovski і перлами. Спідниця, виконана з легкого сатину, зверху прикрашена хитромудрим ажуром з мереживної тканини ручної роботи Основна сировина: мереживо, фатин.   


Корсет щільно облягає фігуру і виграшно підкреслює всі її переваги ( розмір можно регулювати шнурком на корсеті).   Плаття чітко підкреслює груди і талію. В цій сукні ви будете відчувати себе справжньою принцесою. Розмір EUR 34-36. Колій айворі. Ріст 160 см. + каблук 11 см. (є ще кільця до плаття). Є оригінальний чехол та упаковка. Це пляття єдине й неповторне, аналоги чи копії - відсутні. Підкорює своєю стриманістю і пишнотою водночас. Я закохалась в цю сукню з першого погляду! Сайт Оксани Мухи: http://www.oksana-mukha.com/ua/dress/el2014/Arabesque. Разом із сукнею ідуть кільця. Можлива примірка, огляд. Додаткові фото скину в приват! Плаття після хімчистки безпосередньо в салоні, вдягалось лише один раз, в день весілля, без додаткових фотосесій та прогулянок замками.

Весільне дизайнерське плаття від Оксани Мухи колекції Elegance, модель Arabesque.  Корсетна весільна сукня зі шнурівкою і застібкою-блискавкою по спинці. Ліф задекорований мереживом, ручна вишивка по лінії талії кристалами Swarovski і перлами. Спідниця, виконана з легкого сатину, зверху прикрашена хитромудрим ажуром з мереживної тканини ручної роботи Основна сировина: мереживо, фатин.    Корсет щільно облягає фігуру і виграшно підкреслює всі її переваги ( розмір можно регулювати шнурком на корсеті).   Плаття чітко підкреслює груди і талію. В цій сукні ви будете відчувати себе справжньою принцесою. Розмір EUR 34-36. Колій айворі. Ріст 160 см. + каблук 11 см. (є ще кільця до плаття). Є оригінальний чехол та упаковка. Це пляття єдине й неповторне, аналоги чи копії - відсутні. Підкорює своєю стриманістю і пишнотою водночас. Я закохалась в цю сукню з першого погляду! Сайт Оксани Мухи: http://www.oksana-mukha.com/ua/dress/el2014/Arabesque. Разом із сукнею ідуть кільця. Можлива примірка, огляд. Додаткові фото скину в приват! Плаття після хімчистки безпосередньо в салоні, вдягалось лише один раз, в день весілля, без додаткових фотосесій та прогулянок замками.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ільницька Оксана"

З нами 5 років

Весільні сукні на ваше весілля у вашому місті