По домовленості

Ihor Odynets

Львів

Детальніше про Ihor Odynets

Ви готуєтесьдо весілля - і хочете бути впевненим у тому, який фотограф Вам попадеться. Адже урочисті це завжди стрес і тут хочеться надійну людину.
Я люблю вести свої пари з далеку). Тому пропоную Вам "Історію кохання" (Love story)
Довіра та співпраця.
Розказати Вашу історію кохання - це честь для мене, адже почуття, що залишаються назавжди - це можливо.
Блиск Ваших очей, сяйво щасливих посмішок, захоплені погляди - все це буде складати романтичний настрій любовної історії розказаної фотооб'єктивом.
А фотоальбом - буде чудовим подарунком у святковий день.
Час зберігати хороші спогади)
P.S.
Про весільну зйомку поговоримо в процесі, або після)
В ціну входить зйомка - на 1 годину. Доїзд на локацію, оренда додаткового обладнання чи студії - обговорюється окремо. Є багато різних варантів.)
Як правило Ви отримуєте 20-30 оброблених фото та близько 50 фотографій на  інтернет - сховищі.
 
Ви готуєтесьдо весілля - і хочете бути впевненим у тому, який фотограф Вам попадеться. Адже урочисті це завжди стрес і тут хочеться надійну людину. Я люблю вести свої пари з далеку). Тому пропоную Вам "Історію кохання" (Love story) Довіра та співпраця. Розказати Вашу історію кохання - це честь для мене, адже почуття, що залишаються назавжди - це можливо. Блиск Ваших очей, сяйво щасливих посмішок, захоплені погляди - все це буде складати романтичний настрій любовної історії розказаної фотооб'єктивом. А фотоальбом - буде чудовим подарунком у святковий день. Час зберігати хороші спогади) P.S. Про весільну зйомку поговоримо в процесі, або після) В ціну входить зйомка - на 1 годину. Доїзд на локацію, оренда додаткового обладнання чи студії - обговорюється окремо. Є багато різних варантів.) Як правило Ви отримуєте 20-30 оброблених фото та близько 50 фотографій на  інтернет - сховищі.  
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Ihor Odynets FAQ

по домовленості

Ні

Так

Ні