По домовленості

гурт "Зоряні мальви"

Львів Івано-Франківськ Тернопіль Ужгород вулиця Данилишиних, 55, Трускавець, Львівська область, 82200

Детальніше про гурт "Зоряні мальви"

Організовуючи свято: весілля, корпоратив чи випускний вечір, особливу увагу варто звернути на музичне оформлення вечора. Музика створює гарний настрій та задає тон вечора.
Веселі та запальні музики гурту «Зоряні мальви» виконують українські, народні та іноземні пісні, тому гості зможуть повеселитися від душі. Особливими розвагами та конкурсами здивує вас наш ведучий, який ретельно планує розважальну програму, яку узгоджує з замовниками. Ми подаруємо гарний настрій та веселощі усім вашим гостям, а колорит української пісні здивує вас різноманіттям.
У складі нашого колективу музикантів є: клавішні, акордеон, саксофон, гітара і тамбурин.
Гурт «Зоряні мальви» пропонує виконання різноманітного репертуару всіх стилів, напрямків та жанрів.
Наші послуги:
урочиста зустріч молодят;
ведення застілля;
цікаві ігри, конкурси та забави;
яскраве світлове оформлення.
Ми маємо багатий досвід проведення святкувань, тому з упевненістю можемо гарантувати, що ваше свято пройде на вищому рівні. Ми знаємо, як розважити гостей, як зробити ваше свято веселим та незабутнім.
Чому з нами приємно працювати:
ми маємо цікаві та оригінальні сценарії для вашого свята;
у нас безліч ідей;
професійний ведучий має прекрасне почуття гумору, тому ваше свято буде цікавим та веселим;
ми гарантуємо гарний настрій, чудову музику та неповторну атмосферу;
маємо сайт, де ви можете переглянути відео наших виступів.
Організовуючи свято: весілля, корпоратив чи випускний вечір, особливу увагу варто звернути на музичне оформлення вечора. Музика створює гарний настрій та задає тон вечора. Веселі та запальні музики гурту «Зоряні мальви» виконують українські, народні та іноземні пісні, тому гості зможуть повеселитися від душі. Особливими розвагами та конкурсами здивує вас наш ведучий, який ретельно планує розважальну програму, яку узгоджує з замовниками. Ми подаруємо гарний настрій та веселощі усім вашим гостям, а колорит української пісні здивує вас різноманіттям. У складі нашого колективу музикантів є: клавішні, акордеон, саксофон, гітара і тамбурин. Гурт «Зоряні мальви» пропонує виконання різноманітного репертуару всіх стилів, напрямків та жанрів. Наші послуги: урочиста зустріч молодят; ведення застілля; цікаві ігри, конкурси та забави; яскраве світлове оформлення. Ми маємо багатий досвід проведення святкувань, тому з упевненістю можемо гарантувати, що ваше свято пройде на вищому рівні. Ми знаємо, як розважити гостей, як зробити ваше свято веселим та незабутнім. Чому з нами приємно працювати: ми маємо цікаві та оригінальні сценарії для вашого свята; у нас безліч ідей; професійний ведучий має прекрасне почуття гумору, тому ваше свято буде цікавим та веселим; ми гарантуємо гарний настрій, чудову музику та неповторну атмосферу; маємо сайт, де ви можете переглянути відео наших виступів.
Стиль музики
Ціна
Послуги
Зв'язок з нами:

гурт "Зоряні мальви" FAQ

по домовленості

Нагороди "гурт "Зоряні мальви""

З нами 5 років