від 700 $

NADIЯ BAND

Львів Луцьк Тернопіль

Детальніше про NADIЯ BAND

NADIЯ BAND – це професійний музичний колектив з мальовничого міста Трускавця, який перетворить ваше весілля, ювілей, корпоратив чи іншу урочисту подію на яскраве свято, котре запам'ятається вам на довгі роки!
В нашому виконанні ви почуєте цілий арсенал українських, англійських, італійських, іспанських та французьких хітів. У поєднанні з чудовими оксамитовими голосами, ви почуєте чарівні звуки скрипки, саксофона та труби, а світлове оформлення додасть вашому святу відчуття справжнього феєричного шоу.
Завдяки багаторічному досвіду та роботі з різною аудиторією – ми вміємо відчувати не тільки атмосферу свята, а й настрій та уподобання ваших гостей.
А конкурси, тости та веселі жарти подарують вам цілу купу відмінного святкового настрою!
NADIЯ BAND – це професійний музичний колектив з мальовничого міста Трускавця, який перетворить ваше весілля, ювілей, корпоратив чи іншу урочисту подію на яскраве свято, котре запам'ятається вам на довгі роки! В нашому виконанні ви почуєте цілий арсенал українських, англійських, італійських, іспанських та французьких хітів. У поєднанні з чудовими оксамитовими голосами, ви почуєте чарівні звуки скрипки, саксофона та труби, а світлове оформлення додасть вашому святу відчуття справжнього феєричного шоу. Завдяки багаторічному досвіду та роботі з різною аудиторією – ми вміємо відчувати не тільки атмосферу свята, а й настрій та уподобання ваших гостей. А конкурси, тости та веселі жарти подарують вам цілу купу відмінного святкового настрою!
Стиль музики
Ціна
Послуги
Зв'язок з нами:

NADIЯ BAND FAQ

700$

Нагороди "NADIЯ BAND"

З нами 5 років