від 7 $

Grand Cafe

Івано-Франківськ

Детальніше про Grand Cafe

Grand Cafe - це ідеальне місце для відпочинку .   GRAND CAFE ПРОПОНУЄ:- затишний зал до 100 чоловік;-караоке, де Ви зможете від душі поспівати;-розмаїття смачних страв;- більш ніж прийнятні ціни ;- організацію урочистих подій, а зокрема:  банкети;  дні народження (дорослі та дитячі);  корпоративи;  дівішніки; мальчішніки;
 фуршети;  весілля до 100 чоловік від 150 грн. на людину.-знижку 50 % на алкоголь;-оренду залу;
-кейтерінг.  Приємна атмосфера кафе-бару створює відповідний настрій та налаштовує на гарне проведення часу. Ми організуєм Ваше свято в GRAND!
Grand Cafe - це ідеальне місце для відпочинку .   GRAND CAFE ПРОПОНУЄ:- затишний зал до 100 чоловік;-караоке, де Ви зможете від душі поспівати;-розмаїття смачних страв;- більш ніж прийнятні ціни ;- організацію урочистих подій, а зокрема:  банкети;  дні народження (дорослі та дитячі);  корпоративи;  дівішніки; мальчішніки;  фуршети;  весілля до 100 чоловік від 150 грн. на людину.-знижку 50 % на алкоголь;-оренду залу; -кейтерінг.  Приємна атмосфера кафе-бару створює відповідний настрій та налаштовує на гарне проведення часу. Ми організуєм Ваше свято в GRAND!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Grand Cafe"

З нами 5 років

Організація Свят на ваше весілля у вашому місті