По домовленості

Гостинний двір Забава

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Гостинний двір Забава

Ми зробили усе, щоб створити  умови
для якісного і комфортного відпочинку!

Завітавши у готельно-ресторанний комплекс Гостинний двір "Забава", Ви матимете змогу повноцінно відпочити від міської метушні, та зануритись у атмосферу повної релаксації .

Важливим  елементом  інфраструктури гостинного двору" Забава" є озеленена, доглянута територія комплексу. Розроблений з любов,ю ,ландшафтний дизайн, затишні альтанки поблизу річки та біля фонтану,що дарує свіжість, альпійськи гірки, зручні дерев’яні столики на березі під розлогими кронами дерев – ідеальне місце для відпочинку у веселій компанії, чи у колі сім’ї.

Вишукані ресторани, літні тераси, мангал, барбекю, дитячий майданчик та багато іншого урізноманітнять Ваш відпочинок .

У готелі гостинного двору «Забава» на подорожуючих і гостей вже чекають 15 затишних номерів, оснащених усіма зручностячми.

Також до Ваших послуг оздоблена якісною деревиною сауна на дровах , обладнана усім необхідним для Вашого комфорту.

На території комплексу знаходиться зручна безкоштовна парковка під охороною.
Працює Wi-Fi
Обираючи місце для відпочинку, зверніть увагу на всі переваги нашого закладу

**** Природа - унікальна і жива

****Готель з комфортабельними номерами

****Новий ресторан з унікальним дизайном та авторським меню
****Затишний ресторанчик, оздоблений деревом.
****Просторий літній ресторан
****Літній майданчик з альтанками та обслуговуванням

****Сауна на дровах

****Проведення та організація усіх видів святкових заходів
****Індивідуальний підхід до кожного клієнта
****Гнучка політика цін, знижки постійним клієнтам

****Безкоштовна парковка, що охороняється
****Wi-Fi на усій території

І все це знаходиться практично в місті .
Що іще потрібно для відпочинку в душевній компанії, а також для проведення банкета, фуршета, пікніка і навіть весілля?

З автобусної зупинки, що знаходиться безпосередньо біля комплексу, можна без пересадок доїхати до аеропорту (4км) залізничного вокзалу (9км) та центру міста (10км).

Тож гостинно запрошуємо відвідати наш заклад,
адже:
Ті,хто приїхав до нас хоча би один раз повертаються знову і знову.
Ваш якісний відпочинок – наша основна радість та прерогатива!
Сюди варто завітати – недарма ж заклад має назву Гостинний двір "ЗАБАВА”.
Ми розмовляємо вашою мовою!
Ми зробили усе, щоб створити  умови для якісного і комфортного відпочинку! Завітавши у готельно-ресторанний комплекс Гостинний двір "Забава", Ви матимете змогу повноцінно відпочити від міської метушні, та зануритись у атмосферу повної релаксації . Важливим  елементом  інфраструктури гостинного двору" Забава" є озеленена, доглянута територія комплексу. Розроблений з любов,ю ,ландшафтний дизайн, затишні альтанки поблизу річки та біля фонтану,що дарує свіжість, альпійськи гірки, зручні дерев’яні столики на березі під розлогими кронами дерев – ідеальне місце для відпочинку у веселій компанії, чи у колі сім’ї. Вишукані ресторани, літні тераси, мангал, барбекю, дитячий майданчик та багато іншого урізноманітнять Ваш відпочинок . У готелі гостинного двору «Забава» на подорожуючих і гостей вже чекають 15 затишних номерів, оснащених усіма зручностячми. Також до Ваших послуг оздоблена якісною деревиною сауна на дровах , обладнана усім необхідним для Вашого комфорту. На території комплексу знаходиться зручна безкоштовна парковка під охороною. Працює Wi-Fi Обираючи місце для відпочинку, зверніть увагу на всі переваги нашого закладу **** Природа - унікальна і жива ****Готель з комфортабельними номерами ****Новий ресторан з унікальним дизайном та авторським меню ****Затишний ресторанчик, оздоблений деревом. ****Просторий літній ресторан ****Літній майданчик з альтанками та обслуговуванням ****Сауна на дровах ****Проведення та організація усіх видів святкових заходів ****Індивідуальний підхід до кожного клієнта ****Гнучка політика цін, знижки постійним клієнтам ****Безкоштовна парковка, що охороняється ****Wi-Fi на усій території І все це знаходиться практично в місті . Що іще потрібно для відпочинку в душевній компанії, а також для проведення банкета, фуршета, пікніка і навіть весілля? З автобусної зупинки, що знаходиться безпосередньо біля комплексу, можна без пересадок доїхати до аеропорту (4км) залізничного вокзалу (9км) та центру міста (10км). Тож гостинно запрошуємо відвідати наш заклад, адже: Ті,хто приїхав до нас хоча би один раз повертаються знову і знову. Ваш якісний відпочинок – наша основна радість та прерогатива! Сюди варто завітати – недарма ж заклад має назву Гостинний двір "ЗАБАВА”. Ми розмовляємо вашою мовою!
Кількість місць
Послуги
Тип кухні
Ціна
Зв'язок з нами:

Нагороди "Гостинний двір Забава"

З нами 5 років