По домовленості

Голуби Львів

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Голуби Львів

Увага! Акція до 31.08.2013 року!
Доставка у межах міста Львова, проведення інструктажу по випуску двох білих весільних голубів по ціні - 149,00 грн.
 
Щоразу дивлячись на пару воркуючих львівських голубів, в серці кожного виникають асоціації з чимось чистим і красивим, навіть божественним. Замовивши цю послугу у нас, ви зможете милуватись білосніжними птахами разом зі всіма гостями на святі.
Традиційно, наречена і наречений випускають голубів у небо, вдивляючись як вони здіймаються в блакитну височінь. Голуби зі Львова стануть символом кохання кожного подружжя, початку нового і щасливого життя. Любителям ефектних вражень можна запропонувати випустити в небо цілу зграю птахів.
Тільки уявіть, як ви разом з нареченим відкриваєте скриню, а з неї випурхує відразу цілий десяток білосніжних львівських голубів. Як результат, захопливі та приголомшливі погляди присутніх, щирі усмішки на обличчі кожного; а головне – щасливі та радісні молодята.
Звернувшись до нас, вам не потрібно турбуватись про доставку. Адже кваліфікований інструктор прибуде у потрібне місце разом с львівськими голубами, пояснить як правильно тримати і випускати птахів, щоб уникнути «небажаних сюрпризів».
Ви можете повністю довіряти нам, бо наш колектив націлений лише на найкращі відгуки, якими і є саме ваші усміхнені обличчя та розповіді про своє враження оточуючим. Кожен, хто замовляв цю послугу підтвердить, що голубам зі Львова немає рівних.
 
Голуби - це символ щастя, кохання та достатку!
Телефонуйте та замовляйте!
голуби, голуби львів, голуби у Львові, голуби зі Львова, випуск голубів,
Увага! Акція до 31.08.2013 року! Доставка у межах міста Львова, проведення інструктажу по випуску двох білих весільних голубів по ціні - 149,00 грн.   Щоразу дивлячись на пару воркуючих львівських голубів, в серці кожного виникають асоціації з чимось чистим і красивим, навіть божественним. Замовивши цю послугу у нас, ви зможете милуватись білосніжними птахами разом зі всіма гостями на святі. Традиційно, наречена і наречений випускають голубів у небо, вдивляючись як вони здіймаються в блакитну височінь. Голуби зі Львова стануть символом кохання кожного подружжя, початку нового і щасливого життя. Любителям ефектних вражень можна запропонувати випустити в небо цілу зграю птахів. Тільки уявіть, як ви разом з нареченим відкриваєте скриню, а з неї випурхує відразу цілий десяток білосніжних львівських голубів. Як результат, захопливі та приголомшливі погляди присутніх, щирі усмішки на обличчі кожного; а головне – щасливі та радісні молодята. Звернувшись до нас, вам не потрібно турбуватись про доставку. Адже кваліфікований інструктор прибуде у потрібне місце разом с львівськими голубами, пояснить як правильно тримати і випускати птахів, щоб уникнути «небажаних сюрпризів». Ви можете повністю довіряти нам, бо наш колектив націлений лише на найкращі відгуки, якими і є саме ваші усміхнені обличчя та розповіді про своє враження оточуючим. Кожен, хто замовляв цю послугу підтвердить, що голубам зі Львова немає рівних.   Голуби - це символ щастя, кохання та достатку! Телефонуйте та замовляйте! голуби, голуби львів, голуби у Львові, голуби зі Львова, випуск голубів,
Зв'язок з нами:

Нагороди "Голуби Львів"

З нами 5 років