від 14 $

Гелікон

Львів

Детальніше про Гелікон

Банкетний зал “Гелікон” – це ідеальне місце як для проведення вечора у колі друзів чи романтичної зустрічі з коханою людиною, так і для бенкетів, презентацій, розважальних та урочистих заходів, корпоративних свят.
Ми пропонуємо страви як українських так і європейських кухонь. Наше меню включає в себе понад 100 найменувань. Візитна картка ресторану – фірмова страва “Корона”. Це свиняча корейка на кості, вигнута у формі корони й начинена фаршем, приготованим у винному соусі із запашними травами. Подають цю страву у повній темряві при холодних вогнях. “Короною” ласують разом із картоплею по-селянськи зі шпондером та часником.
Родзинкою будь-якого бенкету чи весілля стане “Селянський стіл”, на якому Ви зможете посмакувати фірмовим самогоном на лікарських травах “Геліконівка”, виготовленим за давньоукраїнською рецептурою. До самогону подають сало з часником, канапки з м’ясними шкварками, язик у мачанці з хріном, квашені помідори і огірочки.
 
 
В нас ви можете замовити організацію вашого весілля “Під Ключ”. Ми організуємо будь яке весілля на ваш смак. Гелікон-весілля – це 8 років досвіду, та сотні гарних відгуків.
Банкетний зал “Гелікон” – це ідеальне місце як для проведення вечора у колі друзів чи романтичної зустрічі з коханою людиною, так і для бенкетів, презентацій, розважальних та урочистих заходів, корпоративних свят. Ми пропонуємо страви як українських так і європейських кухонь. Наше меню включає в себе понад 100 найменувань. Візитна картка ресторану – фірмова страва “Корона”. Це свиняча корейка на кості, вигнута у формі корони й начинена фаршем, приготованим у винному соусі із запашними травами. Подають цю страву у повній темряві при холодних вогнях. “Короною” ласують разом із картоплею по-селянськи зі шпондером та часником. Родзинкою будь-якого бенкету чи весілля стане “Селянський стіл”, на якому Ви зможете посмакувати фірмовим самогоном на лікарських травах “Геліконівка”, виготовленим за давньоукраїнською рецептурою. До самогону подають сало з часником, канапки з м’ясними шкварками, язик у мачанці з хріном, квашені помідори і огірочки.     В нас ви можете замовити організацію вашого весілля “Під Ключ”. Ми організуємо будь яке весілля на ваш смак. Гелікон-весілля – це 8 років досвіду, та сотні гарних відгуків.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Гелікон"

З нами 5 років