По домовленості

Весільний координатор Галина Іванус

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Весільний координатор Галина Іванус

Весільний координатор Іванус Галина.
Для чого Вам витрачати кошти, замовляючи фото, відео, декораторів та інші послуги, якщо в процесі вирішення всіх організаційних питань не зможете пережити те, до чого готувались стільки часу???Я працюю для тих молодят, які :- цінують власні сили і хочуть щоб їх весілля було добре організованим;- хочуть насолодитись святом, а не контролювати і переживати за всі моменти протягом цілого дня;- мріють БУТИ один з одним у такий особливий час!Працюю, щоб Ви відпочивали!
І ще кілька слів про свої обовязки.
Робота до весілля:1. За кілька тижнів до весілля зустрічаюся з Вами і дізнаюся всю інформацію, деталі відносно весільного дня, а також отримую перелік підрядчиків(фото, відео, дизайнера та ін.) з їх контактами.2. Спільно з Вами складаю тайминг-план весільного дня.3. Напередодні обдзвонюю всіх, хто буде працювати на Вашому весіллі: уточняю час і місце прибуття кожного, контролюю виконання їх роботи, координую їх спільну працю.Робота в день весілля:1. Контролюю вчасне прибуття візажиста, перукаря, музикантів, фотографа, відео оператора, флориста, доставку букета нареченої, подачу автомобіля і його оформлення та ін. підрядчиків.2. Координую проведення виїзної церемонії.3. Контролюю декорування ресторану, флористику, правильне сервірування столів.4. Розставляю розсадкові карточки та бонбоньєрки.5. Допомагаю гостям зайняти свої місця, а в разі виникнення запитань радо допоможу і підкажу.6. Координую виніс страв згідно програми свята.7. Координую доставку весільного торта та його подачу.8. Координую роботу ведучих, музикантів, проведення шоу-програми.9. Зустрічаю артистів, координую їх виступи.10. Відповідаю на всі організаційні питання перед гостями та підрядчиками.Ну і звичайно ж вирішую непередбачувані ситуації так, щоб Ви навіть не здогадувались, що вони виникли!
Весільний координатор Іванус Галина. Для чого Вам витрачати кошти, замовляючи фото, відео, декораторів та інші послуги, якщо в процесі вирішення всіх організаційних питань не зможете пережити те, до чого готувались стільки часу???Я працюю для тих молодят, які :- цінують власні сили і хочуть щоб їх весілля було добре організованим;- хочуть насолодитись святом, а не контролювати і переживати за всі моменти протягом цілого дня;- мріють БУТИ один з одним у такий особливий час!Працюю, щоб Ви відпочивали! І ще кілька слів про свої обовязки. Робота до весілля:1. За кілька тижнів до весілля зустрічаюся з Вами і дізнаюся всю інформацію, деталі відносно весільного дня, а також отримую перелік підрядчиків(фото, відео, дизайнера та ін.) з їх контактами.2. Спільно з Вами складаю тайминг-план весільного дня.3. Напередодні обдзвонюю всіх, хто буде працювати на Вашому весіллі: уточняю час і місце прибуття кожного, контролюю виконання їх роботи, координую їх спільну працю.Робота в день весілля:1. Контролюю вчасне прибуття візажиста, перукаря, музикантів, фотографа, відео оператора, флориста, доставку букета нареченої, подачу автомобіля і його оформлення та ін. підрядчиків.2. Координую проведення виїзної церемонії.3. Контролюю декорування ресторану, флористику, правильне сервірування столів.4. Розставляю розсадкові карточки та бонбоньєрки.5. Допомагаю гостям зайняти свої місця, а в разі виникнення запитань радо допоможу і підкажу.6. Координую виніс страв згідно програми свята.7. Координую доставку весільного торта та його подачу.8. Координую роботу ведучих, музикантів, проведення шоу-програми.9. Зустрічаю артистів, координую їх виступи.10. Відповідаю на всі організаційні питання перед гостями та підрядчиками.Ну і звичайно ж вирішую непередбачувані ситуації так, щоб Ви навіть не здогадувались, що вони виникли!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний координатор Галина Іванус"

З нами 5 років