По домовленості

Тутті Фрутті - Фруктові композиції

Івано-Франківськ

Фотографії

Відео

Детальніше про Тутті Фрутті - Фруктові композиції

Ви бажаєте зроби свято цікавим та незабутнім, Ви хочете вразити та здивувати своїх гостей, ми пропонуємо Вам вишукані, красиві, неповторні та … смачні прикраси: фруктові композиції та букети, шоколадні фонтани та карвінг, фонтани для напоїв.
Наша компанія існує вже понад 5-ть років, має значний досвід роботи в усьому західному регіоні України. Крім всієї Івано-Франківської області, неодноразово здійснювали оформлення солодких фруктово-шоколадних фуршетних столів в Тернопільській та Львівській, Закарпатській та Чернівецькій областях.
Головний акцент роботи студії – це створення ексклюзивних композицій та букетів з фруктів, шоколадні фонтани та карвінг, фонтани для напоїв та льодові фігури, які забезпечують солодке задоволення як самим винуватцям торжества так і їхнім гостям. 
Ви бажаєте зроби свято цікавим та незабутнім, Ви хочете вразити та здивувати своїх гостей, ми пропонуємо Вам вишукані, красиві, неповторні та … смачні прикраси: фруктові композиції та букети, шоколадні фонтани та карвінг, фонтани для напоїв. Наша компанія існує вже понад 5-ть років, має значний досвід роботи в усьому західному регіоні України. Крім всієї Івано-Франківської області, неодноразово здійснювали оформлення солодких фруктово-шоколадних фуршетних столів в Тернопільській та Львівській, Закарпатській та Чернівецькій областях. Головний акцент роботи студії – це створення ексклюзивних композицій та букетів з фруктів, шоколадні фонтани та карвінг, фонтани для напоїв та льодові фігури, які забезпечують солодке задоволення як самим винуватцям торжества так і їхнім гостям. 
Зв'язок з нами:

Нагороди "Тутті Фрутті - Фруктові композиції"

З нами 5 років