По домовленості

Дует « НАМИСТО» м. Трускавець

Львів

Детальніше про Дует « НАМИСТО» м. Трускавець

 
У Вас весілля, День народження, корпоратив або просто важлива подія в житті, наш дует «НАМИСТО»,  допоможе Вам зробити із звичайного банкета - яскраве свято, яке запам'ятається на довгі роки!Організовуємо та проводимо свята будь-якої тематики. В нашому арсеналі оригінальні тости, конкурси, забави.
    Чудовий спів, професійне виконання народної та естрадної музики наживо, веселі забави.  Незабутні враження і гарний настрій гарантуємо.
В репертуарі найкращі хіти від 80-х і до сьогодні. Вибір репертуару під замовлення. При бажанні, можна залучити  такі інструменти - скрипка, цимбали, саксофон.
Є свій транспорт.  Можливий виїзд у всі регіони Львівщини.
Богдан  тел.. 0978033065
Подивитись та послухати можна на YouTube
м. Трускавець.
  У Вас весілля, День народження, корпоратив або просто важлива подія в житті, наш дует «НАМИСТО»,  допоможе Вам зробити із звичайного банкета - яскраве свято, яке запам'ятається на довгі роки!Організовуємо та проводимо свята будь-якої тематики. В нашому арсеналі оригінальні тости, конкурси, забави.     Чудовий спів, професійне виконання народної та естрадної музики наживо, веселі забави.  Незабутні враження і гарний настрій гарантуємо. В репертуарі найкращі хіти від 80-х і до сьогодні. Вибір репертуару під замовлення. При бажанні, можна залучити  такі інструменти - скрипка, цимбали, саксофон. Є свій транспорт.  Можливий виїзд у всі регіони Львівщини. Богдан  тел.. 0978033065 Подивитись та послухати можна на YouTube м. Трускавець.
Ціна
Зв'язок з нами:

Дует « НАМИСТО» м. Трускавець FAQ

по домовленості

Нагороди "Дует « НАМИСТО» м. Трускавець"

З нами 5 років