від 300 $

Агенція Свідомих Свят

Чернівці

Детальніше про Агенція Свідомих Свят

Доброї пори доби всім, хто шукає веселих, комунікабельних, харизматичних людей, для організації вашого свята))

Ми "Агенція Свідомих Свят"

Беремо на себе, будь який клопіт по організації хорошого свята! Ваше свято буде в безпеці, адже за нього береться група професіоналів з питань: проведення та написання креативного а головне індивідуального сценарію, відео та фотозйомка, написання сценарію та зйомка "LoveStory" а також головне це створення чудового триллеру (фантастики, комедії, вестерну і т.д.) під назвою "ВАШЕ СВЯТО"
Надаємо послуги:
- Фотозйоми. (Креативна фотосесія, зйомка свята)
-Відеозйомка (Креативна відеоісторія, зйомка свята)
- Проведення свята (Дует креативних ведучих "Родич та компанія")
- Декор (Оформлення місця події, місця зйомки), оформлення арки, втілення в життя, абсолютно будь-якої ідеї.
Чому вам потрібно обирати нас?
Тому що це, зробить ваше свято дійсно індивідуальним. Адже ми працюємо з однією метою: дарування вам гарних емоцій! Вся команда діє як злагоджений механізм, взаємодоповнюючи один одного, та тим самим показуючи стиль вашого свята, створюючи враження цілісного організму.
Вам не потрібно перейматись про окремі аспекти свята, адже замовляючи увесь пакет послуг, з вами буде працювати індивідуальний співробітник та креативний організатор, а  всі члени команди будуть зв’язуватись з вами у зручний для вас час.
Імпонуйте, конструюйте та головне створюйте ідеї на ваше свято з нашою допомогою, адже ваше свято в НАШИХ ГОЛОВАХ, відповідно ви можете розслабитись, випити пивка, і не турбуватись, тому що ми любимо свою роботу, і отже зробимо все для реалізації ваших ідей в життя. 
Доброї пори доби всім, хто шукає веселих, комунікабельних, харизматичних людей, для організації вашого свята)) Ми "Агенція Свідомих Свят" Беремо на себе, будь який клопіт по організації хорошого свята! Ваше свято буде в безпеці, адже за нього береться група професіоналів з питань: проведення та написання креативного а головне індивідуального сценарію, відео та фотозйомка, написання сценарію та зйомка "LoveStory" а також головне це створення чудового триллеру (фантастики, комедії, вестерну і т.д.) під назвою "ВАШЕ СВЯТО" Надаємо послуги: - Фотозйоми. (Креативна фотосесія, зйомка свята) -Відеозйомка (Креативна відеоісторія, зйомка свята) - Проведення свята (Дует креативних ведучих "Родич та компанія") - Декор (Оформлення місця події, місця зйомки), оформлення арки, втілення в життя, абсолютно будь-якої ідеї. Чому вам потрібно обирати нас? Тому що це, зробить ваше свято дійсно індивідуальним. Адже ми працюємо з однією метою: дарування вам гарних емоцій! Вся команда діє як злагоджений механізм, взаємодоповнюючи один одного, та тим самим показуючи стиль вашого свята, створюючи враження цілісного організму. Вам не потрібно перейматись про окремі аспекти свята, адже замовляючи увесь пакет послуг, з вами буде працювати індивідуальний співробітник та креативний організатор, а  всі члени команди будуть зв’язуватись з вами у зручний для вас час. Імпонуйте, конструюйте та головне створюйте ідеї на ваше свято з нашою допомогою, адже ваше свято в НАШИХ ГОЛОВАХ, відповідно ви можете розслабитись, випити пивка, і не турбуватись, тому що ми любимо свою роботу, і отже зробимо все для реалізації ваших ідей в життя. 
Зв'язок з нами:

Організація Свят на ваше весілля у вашому місті