По домовленості

Дмитро Максимчук

Рівне

Відео

Детальніше про Дмитро Максимчук

Студія професійної відео та фотозйомки «Vidima studio MAX» - це колектив, що складається з талановитих та амбітних людей, які разом можуть виконати будь-яке поставлене завдання.
Сфери нашої діяльності діляться на такі категорії:

Відео зйомка: ВЕСІЛЛЯ, КОРПОРАТИВ, ШКОЛА, РЕКЛАМНІ ФІЛЬМИ
Фото зйомка: ВЕСІЛЛЯ, LOVE STORY, ІНТЕР'ЄР, ВЕСІЛЬНА КНИГА

Основні принципи роботи студії: - творчий похід - індивідуальні рішення для кожного клієнта - висока якість

Cайт: http://vidima.com.ua/
контактні телефони: (063) 668-669-8
(050) 375-83-86

Працюємо в західному і центральному регіоні України. Можливий виїзд в будь-яку область України.
Є досвід роботи в містах: Рівне, Львів, Луцьк, Нетішин, Броди, Дубно, Острог, Корець, Костопіль, Сарни, Новоград - Волинський, Київ, Вінниця.
Студія професійної відео та фотозйомки «Vidima studio MAX» - це колектив, що складається з талановитих та амбітних людей, які разом можуть виконати будь-яке поставлене завдання. Сфери нашої діяльності діляться на такі категорії: Відео зйомка: ВЕСІЛЛЯ, КОРПОРАТИВ, ШКОЛА, РЕКЛАМНІ ФІЛЬМИ Фото зйомка: ВЕСІЛЛЯ, LOVE STORY, ІНТЕР'ЄР, ВЕСІЛЬНА КНИГА Основні принципи роботи студії: - творчий похід - індивідуальні рішення для кожного клієнта - висока якість Cайт: http://vidima.com.ua/ контактні телефони: (063) 668-669-8 (050) 375-83-86 Працюємо в західному і центральному регіоні України. Можливий виїзд в будь-яку область України. Є досвід роботи в містах: Рівне, Львів, Луцьк, Нетішин, Броди, Дубно, Острог, Корець, Костопіль, Сарни, Новоград - Волинський, Київ, Вінниця.
Ціна
Зв'язок з нами:

Дмитро Максимчук FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Дмитро Максимчук"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті