від 500 $

DJAMILA Авторський одяг.

Львів

Фотографії

Детальніше про DJAMILA Авторський одяг.

Вишукані вбрання від Салону авторського одягу DJAMILA– це більше, ніж вечірні і весільні плаття. Елегантність і витонченість, жіночність і зухвалість, романтичність – ваш індивідуальний образ підкреслить розкішна сукня з якісних тканин, і вона буде саме такою, як ви побажаєте.

Мода капризна і мінлива, але зовсім не обов'язково реагувати на всі зміни модних тенденцій, з платтями від відомого львівского дизайнера Джамілі саме ви вирішуватимете, якою стане мода. Кожне з них унікальне, шиється і оздоблюється  в ручну і лише для вас.

Грандіозні літні знижки ( на прокат і продаж ) коллекції весільних суконь 2011 року , від 10 до 30 відсотків!!!
 
Тільки зараз при замовленні сукні - фантазійні вельони та інші аксесуари у подарунок!!!!
Вишукані вбрання від Салону авторського одягу DJAMILA– це більше, ніж вечірні і весільні плаття. Елегантність і витонченість, жіночність і зухвалість, романтичність – ваш індивідуальний образ підкреслить розкішна сукня з якісних тканин, і вона буде саме такою, як ви побажаєте. Мода капризна і мінлива, але зовсім не обов'язково реагувати на всі зміни модних тенденцій, з платтями від відомого львівского дизайнера Джамілі саме ви вирішуватимете, якою стане мода. Кожне з них унікальне, шиється і оздоблюється  в ручну і лише для вас. Грандіозні літні знижки ( на прокат і продаж ) коллекції весільних суконь 2011 року , від 10 до 30 відсотків!!!   Тільки зараз при замовленні сукні - фантазійні вельони та інші аксесуари у подарунок!!!!
Зв'язок з нами:

Нагороди "DJAMILA Авторський одяг."

З нами 5 років